Gott Nytt År!!!

Sitter med Felle, Caspian (96, hehe) och Arvid (4-åring ;) ) och pratar. Vi har det jättekul för det är ju nyrår! -GOTT NYTT ÅR!- Och snart blir det kyckling och fisksoppa och sen ska vi gå till Ivalosparken där man ser över typ hela Stockholm, så det blir mycket fyrverkerier för oss! Hihi...

Bitch-fighten är inte löst än, vilket jag hoppas den blir snart. Men hon tror jag loggat in på hennes facebook och skrivit på hennes status "Linnea, du ÄR en kopia av Agnes Nicole Winter!" Och varför i helvete skulle jag göra det!? Jaja, fortsätter hoppas!

KAn inte skriva mer, för Felle och Arvid har krig och ungefär hänger över mig då och då (;) )

xoxo



När?

När någonsin har jag sagt att jag kan sjunga och spela teater? NÄR? Har jag gått runt och sagt "åh, ingen sjunger bättre än jag! Och jag är bäst på teater och kommer bli världens största skådespelerska!" Nej, det har jag faktiskt aldrig sagt. Jag tycker själv att jag är dålig på bådadera, men du har just sänkt mitt självförtroende rejält. Och dessutom ljuger jag aldrig, men jag säger däremot inte direkt ut om jag tycker någon är dålig på något. För det är en ful sanning.

Agnes Nicole Winter???

Du som kallade mig bitch, du har verkligen gått för långt! Vad fan är det för likhet mellan mig och Agnes Nicole Winter!?
JAg kände skuld för att jag skrev det där inlägget, men för fan inte längre. Och jag kommer inte känna skuld för det här heller, det var du själv som satte dig in i det här. Och för er som inte vet vad jag pratar om:
Asså Linnea, Gud vad du är falsk! Du överdriver bara och jag kommer verkligen inte säga förlåt till dig!
Föresten är du en kopia av Agnes Nicole Winter!

Agnes är och tror:
  • Tror hon är bäst.
  • Tror hon kan skådespela.
  • Är blond.
  • Blir lurad av sina managers.
  • Är ganska dum.
Jag är och tror:
  • Är ful.
  • VET att jag inte är bäst.
  • Är brunett.
  • Är blåst av många av mina vänner.
  • Är ingen liten bitch som bara vill bli populär som går och snackar skit om allt och alla och bryr mig om andra är populära eller inte. Det är inte jag.
  • Är inte helt blåst, och dum i huvudet.
Vad är likheterna? Båda är fula och blir blåsta. Liten poäng har du, men vad annars? Eller sa du bara att jag var kopia för att vara taskig och få mig att bli ännu ledsnare?

Hur kunde från början få tanken att skriva att jag var en bitch för att jag blev sur på dig för att jag behövde sova? Och bara så du vet, skitsnack stannar inte så länge inom de som sagt saker. Sånt kommer ut...
JAg har inte haft en riktig fight sen typ 3:an, men nu är jag väldigt sur. Jag tänker inte säga att du är en bitch, för du är ingen. Just nu beter du dig bara som en. Jag älskar dig, men nu har du gått för långt! Du måste tänka på vad du säger, och jag vet att jag kanske kan vara lite känslig. När du kallade Eva bitch, blev hon inte direkt ledsen. Men jag blir! För mitt liv kanske är svårare än andras, mitt liv kanske inte är perfekt. Men jag tänker fan inte sätta mig och gråta i hörn den här gången, det kan jag lova! Hoppas du förstår det...
PS: För alla andra som läser min blogg så är jag otroligt glad för mitt Sims funkar på min andra dator!

Gud vad glad man blir! NOT

Nya spelet för 350kr funkar inte ens på min dator! JIPPI!

Det ser ungefär ut såhär:

  1. Jag startar spelet normalt.
  2. Går in i rätt stad.
  3. Skapar en familj.
  4. Flyttar in de i ett hus.
  5. Spelar i 10 sekunder.
  6. Skärmen blir svart.
  7. Jag kommer till datorns skrivbord, utan tecken på att sims är öppet.
  8. Ibland kommer det upp ett felmeddelande: "theSims3 Launcher har slutat att fungera"
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag får psykanfall på att ingen teknologi fungerar! ÅH, juste! Har jag berättat att högtalaren jag fick i julklapp inte passade till iPhone 4? JIIPPPIII, vad gald jag blir! Vi har nu lämnat tillbaka den och jag är utan högtalare, jipiiiii! Kul liv, eller hur?

Sååå... djupa andetag. JAg är lugn. Jag glömde en sak, har inte med teknologi att göra, men det har att göra med min dumma otur. Moon-Bootsen har inte kommit än och de kommer antagligen typ imorgon. Men jag kommer ändå inte få de förrän typ i helgen, för att det är pappa som beställt de och han måste skriva på att han hämtat ut de. Och han är och flyger nu, och typ resten av veckan... Bajs.

Jaja, nu ska jag gå och intrallera Sims på min andra dator istället och hoppas att det kommer funka där, annars kommer jag lägga ut ett inlägg där jag i princip bara skriker. OCh sen ska jag köpa en Bazooka och spränga hela jävla EA-games-kontoret och sen ta alla deras pengar och göra en kopia av Sims som -tillskillnad från originalet- faktiskt fungerar! (Bidra gärna med pengar för att hjälpa Linnea med sin överreaktion och ilska, och även hjälpa henne att köpa en bazooka. Skicka bara "Stöd" till 076306". Gör det idag och gör världen till en bättre plats!)


Okej, det smileysen håller i är min bazooka. Varför jag gjort en sur smiley till naglarna är för att typ 100042045 naglar är lööösa! Bajs...

xoxo


En liten hälsning bara...

Satt just och kollade igenom min kompis blogg, då jag såg ett inlägg om min sleep-over. Jag blev väldigt ledsen, men jag tänker nog inte säga vem som skrev det. Det känns taskigt... Men om hon ser det här hoppas jag att hon verkligen ångrar sig, och jag tänker verkligen inte säga förlåt för att jag gör det här inlägget.

Det här är vad hon skrev:

Jag och namn borttaget var så himla tröttna kl.4.45, vi somna… :(
Vi får dygna nån annan dag kanske.
Nu är jag den enda som är vaken :( lite ensamt känns det haha ;)
När jag kommer hem så ska jag ta en dusch och sen ska bara sova! ;)
Jag är shit trött och hungrig, men för Linnea får man inte äta något.
I natt var Linnea jätte bitchi hon dampade på mig och namn borttaget för vi pratade så hon inte kunde somna. Sen sa hon att vi fick gå upp eller ner om ville prata. Då gick upp på badrummet och pratade tyst, men sen kom Linnea upp och sa ni kan inte här för hon hör oss prata. Sen komma vi ner igen då var vi tystare, men sen pruttade namn borttaget i sömnen och började jag och namn borttaget skratta jätte mycket och då dampa Linnea och gick upp till sin säng och sov. Det läskiga är att linnea ligger i soffan nu och sover.

JAg vet att det är lite gammalt, men ändå gör det mig väldigt ledsen! Och nu ska jag säga till dig som skrev:

1. "Men för Linnea får man inte äta något" Jo, visst får man äta för mig! Det var ju inte så att ni helt plötsligt klockan 2 på natten gick upp och började rota runt i mitt kök? Visst får man äta, men ni kunde väl åtminstone ha frågat, för det är inte särskilt schyst att bara gå och ta ur andras hus!
2. "Linnea jätte bitchi hon dampade på mig och namn borttaget för vi pratade så hon inte kunde somna" Skulle ni gilla om ni hade bjudit hem 11 tjejer för en rolig kväll och så beslutar alla sig för att sova. Alla har typ redan somnat, förutom ni, och då springer ni upp, knäpper till mig i ansiktet och drar av täcket! Och sen kan jag inte somna om och ber er att va tysta, men det kunde ni tydligen inte va.
3. "Sen sa hon att vi fick gå upp eller ner om ville prata. Då gick upp på badrummet och pratade tyst, men sen kom Linnea upp och sa ni kan inte här för hon hör oss prata" Gissa varför? Och dessutom efter så la jag till "Eller kan ni gå ner för annars väcker ni min familj också". Och en av er svarade till och med "okej". Och om jag fortfarande hör er prata när ni är 1 våning upp, tror ni inte jag blir lite sur då?
4. "men sen pruttade namn borttaget i sömnen och började jag och namn borttaget skratta jätte mycket och då dampa Linnea och gick upp till sin säng och sov." Jag dampade inte, jag sa tyst "nu är jag väldigt trött" och gick upp. Tror du överdriver lite...
5. "Det läskiga är att linnea ligger i soffan nu och sover." Skojar du med mig eller? Det här är det som stör mig mest! Trodde du jag skulle vakna av att du stirrade på mig och sen döda dig med mina dampiga och bitchiga ord eller?

Ville bara säga det till dig, så jag hoppas att du förstår.

Galen Mini-Shopping

Tjollahoppsansa! Har tyvärr inte haft tillgång till en dator och varit ganska upptagen med annat under dessa 3 dagar jag inte bloggat. Men jag tror ni förstår, det är ju trotsallt jul!

Så idag var jag och Felicia inne och stan och shoppade lite smått. Först två nagellackKicks (70% REA så båda nagellacken kostade 38kr, där vanligtvis en burk brukar kosta 60kr) och sen pärlörhängenUr och Penn (50% REA, så 19kr) och sen lite lösögonfransar (79kr H&M) och lösnaglar (89kr H&M). Perrrrrrfect...
Efter åkte jag till mamma som är fullt upp med att städa en nyrenoverade lägenheten. Det nya badrummet var ursnyggt, och ni ska få se bild på det nån dag! Sen åkte jag själv till Fältöversten och köpte det nya the Sims 3 Kvällsnöjen! Det kostar 349kr och just nu håller jag på med istallationen av vanliga the Sims 3, eftersom min dator laggade och tog bort mina program måste jag även istrallera om det, vilket tar jävligt lång tid. Men jaja, tror jag ska duscha medan eller nått.

'
Me love Sims, och där har ni en liten titt på naglarna också!

Lovely, isn't it? Sen längtar jag till mamma kommer för jag lämnade min påse med massa grejor i hos henne. Orkade inte ha med den till Fältisen, så hon kommer med den sen och då kan jag testa fransarna!

Många Julkramar



Kort utan bilder

Sitter just nu i bilen på väg till min farmor och farfar. Så det här blir ett kort och bildlöst inlägg. Troligen kommer det att bli ett ikväll också. Men jag hoppas att er julafton blev bra! Min blev, och jag tror ni förstår varför jag inte bloggade igår. Any ways, här kommer en lista på vad jag fiiick: (Me happy!) 1. Babyliss iCurl pro230 (locktång) 2. Hårtork från typ Björn Axelsson (dont remember really. Men den var till mamma och brorsan också, synd...) 3. Kalender för 2011 med bilder på Michael Jackson (haha, me likie) 4. Shower Gel och en nagelfil från the Body Shop. 5. Desperate Housewives säsong 3 på DVD 6. "Roterande" högtalare för iPhone/iPod (Går att sätta i alla olika iPhones/Pods och den laddas samtidigt. Ni får se sen vad som me as med roterande, jag vet faktiskt själv inte...) 7. 1000kr från m&m och f&f Det är det som jag kommer på just nu, fick säkert något mer som jag inte kommer ihåg. Men sen kommer moln-bootsen nån gång nästa vecka. Vi fick mail igår där de berättade att de är i Tyskland. Nu är det ju helg så jag gissar på att de kommer på Torsdag. Nicigt nicigt! Julkramar Leah

Morden I Midsomer

Just nu sitter jag I TVrummet och kollar på Morden i Midsomer. Som vanligt är det jättespännande (enligt mig) även om jag listat ut vem mördaren är redan. Så snart ska pappa och jag baka pepparkakshuset i form av Big Ben. Haha, jag vet, väldigt sent. Men, that's my family! Sen efteråt ska vi se på den svenska filmen Sebbe. Det handlar om en vanlig 15-årig kille när hans mamma sviker, och då sviktar allt. Och tydligen bygger han en bomb. Den verkar jättespännande och sorglig och har fått jättebra kritik, så det blir kul!

I Love My Life And I Wanna Live...

'CAUSE I HAVE GOT AN iPHONE! MOHAHAHAHAHAHA!

Så, Sofie åkte precis hem efter en otroligt rolig dag med sjuk sminkning, TV, flumm och pizza! Sen lite pannkaks -och toast-lagning! Så vi var hemma hos mig typ 10.30 efter skolavslutningen och planerade först att åka pulka. Men vi började göra massa annat och sen var det för mörkt. Så vi får klicka in det någon annan stans i kalendern. Men sen funderar jag på om jag kan hitta en pulkapartner till imorgon... hmm, let's type on FaceBook!

Så nu ska jag och pappa kila ner i vår egen biosalong i källaren och kolla på fortsättningen på filmserien jag fått min pappa att älska, the Twilight Saga: Eclipse. Och sen mitt i filmen kan jag skrämma pappa med iGun på iPhonen, mohaha...


För er som inte vet är iGun en applikation till iPhone/iPod touch. Det är gratis och allt man gör är att välja pistol och sen skjuta lite hejvilt genom att dra mobilen/iPoden uppåt. På bilden skjuts det då iväg ett skott och det görs ett pistol-ljud. De har gjort det ganska verklighetstroget och man måste ladda när skotten är slut. HA, vad jag älskar den här appen!

xoxo


Julmarknad

Åh, gud vad jag bara längtar tillbaka! Jag har ju inte bloggat sen i Lördags, oopsi, men jag hade ingen tid alls före eller efter dansshowerna! Men jag vet i alla fall inte om jag har berättat att vår klass var på Julmarknad i Gamla Stan idag. Det var jättemysigt och underbart. Däremot tog jag inga bilder. Men shoppa det gjorde jag! Jag köpte inte så mycket saker, bara dyra och sen mat och godis. Men men, my face is still smiling!


Först köpte jag den här så otroligt söta och effektiva neccesären från the Body Shop. Den har jättemånga fack som man dessutom kan knäppa bort och andvända som små egna neccesärer! Ett plus är att den går att andvända som en kuvertväska! Och vem skulle inte vilja ha en sån här söt väska? Tänk med silvrig kedja som axelband också. Ååh, gud! DRÄGGEL! Däremot gillar jag inte priset... 245kr. Men jaja, den är snygg!



Can you see the hidden thing inside? Ja, det är en liten söt fickspegel! Jag är totalt kär och den kostade bara 40kr! Och jag ångrar att jag inte köpte åtminstone en liten söt glasfigur, som de hade i samma bod som spegeln.





Fin va? Jag är ganska kär...

Och sen mina snygga knästrumpor som matchar med mina nya vantar! LOVE LOVE LOVE!!!


Over-knee socks, 149kr Indiska


Och vantarna, 99kr, också på Indiska.

Jag älskar de små rosetterna på vantarna. De är så gulliga!


Titta så sött!

Haha, jag blir verkligen kär i saker och jag förstår om ni tror jag är galen!

Så, nu ska jag titta på the Twilight Saga: New Moon, med pappa. Lite Måndagsmys sådär, ya know.

xoxo



Det här var ju... kul (?)

Om ca. 1 timme ska jag åka till dansshowen, och jag har inget att göra fram till då! Då ska man åka bil till Dieselverkstaden (där showen är) i 1 timme, och sen samling klockan 4 och sen ska man vänta på att showen börjar kl. 5. Sen är jag ju inte med i första akten heller så då ska jag leta rätt på Lina, som också är med i akt 2 och så ska vi sätta oss i en liten biograf bredvid som visar showen live! Och sen är jag nummer 3 och 10 i akt 2. Och juste, vi ska hämta tomteluvan hos mamma också. Kul dag eller hur? Sen ska man hem till mammas pojkvän Filip och fira mammas födelsedag eftersom hon fyllde år igår. Jag har 2 fina presenter till henne, ett som bara är från mig och ett som är från mig och Ludvig. But I chose them both!


Det här är jag just nu:

Kläder:
Kavaj: JC 399kr
T-shirt: H&M 99kr
Lacktights: Lindex 199

Smink:
Great Lash Mascara: Maybelline New York (Lindex) 99kr
Mjuk Eyeliner: Jättegammal från H&M
Läppstift: Lumene (Lindex) 59kr

Ja, hoppas det blir kul och att jag hittar. Det är ju så att jag har inte varit på repen så jag har ingen aning om var vi ska samlas på Dieselverkstaden. Det är ju ganska stort där och så. Jaja, vi får se. Jag lyckades ju förra året, så varför skulle jag inte göra det i år?

xoxo


Julen är här!

Nu känner jag verkligen julstämningen i hela huset! Eller nästan i alla fall... Imorgon ska vi köpa ännu mer pynt, men det vi pyntat granen med får räcka för idag.


Ni får se den riktiga granen imorgon, och inte bara ljusstake-granen!

Vet ni? Det hände just en skitskum sak. Nu kommer säkert tro att jag är dum i huvudet och helt psyko, men this is pretty scary if you ask me! Jag och pappa ska ha fredagsmys och kolla på Twilight som han inte sett än och äta chips och så. Och jag är ett Twilight-maniac så jag har en samlarbox, och när jag öppnade förpackningen låg det ett okänt föremål jag aldrig sett förrut inuti! Haha, det är en liten typ "guldbricka" (det ser ut som guld, men det är säkert inte äkta) som det står Phantom of the Opera på, och sen är det en glittrig mask som ser ut som silver... Jag svär på att jag inte rört den här boxen på ett halvår!


Här är den, och det ser ut som guld i verkligenheten men inte på bilden. JAg tycker den är ganska fin, så pappa sa att vi ska putsa upp den. Me like!

Så vad har jag gjort annars idag? Jo, torterat mina gubbar i spelet Pocket God till iPhone/iPod touch. HAHA, det är så himla kul, enligt mig. Kostar däremot 7kr, men det är ju inte så mycket så.



xoxo


Kvinnors Hemliga Liv

Kvinnors Hemliga Liv (Secret Lives of Women) är ett TV-program som går på TV3 och jag har själv sett 1½ avsnitt. Vilket ett av de ni måste se, för att det är så sjukt! Freddy i min klass visade mig det, och det handlar om en sekt i USA där det är män som bestämmer och kvinnor är ingenting.

Allting började med kidnappning av flickor, vilka män fick ha sex med och skaffa barn, flera stycken då också tills kvinnan blev för utsliten och trött. Då skaffade han barn med sina barn och med sina barns barn. När det föddes en flicka blev hon uppvuxen i en värld där hon inte fick älska någon mer än "profeten" och hon fick inte umgås med pojkar. I skolan fick hon lära sig vanliga saker, men även helt brutala saker som att slakta en levande ko med en kniv! När hon fyllde 13 år slutade hon skolan, och vid 16 års ålder blev hon bortgift till en äldre (vuxen) man och med honom skulle hon skaffa barn och så skulle han skaffa barn med deras barn o.s.v.
Om man födde en pojke blev han uppvuxen och sedan fick han en fru som han födde han barn som han hade sex med. Och om man inte gjorde som man blev tillsagd, eller bröt mot sektens lagar blev man av med huvudet, alltså halshuggen!

Det här är en sak som finns på riktigt och det tycker jag är så brutalt! Det här avsnittet är en dokumentär som handlar om 2 kvinnor som på nått sätt lyckats fly. Den ena flydde och nu jobbar hon för att stoppa att leva i sånt här liv. Och den andra flydde tillsammans med sina 8 barn som nu lever i lugn. Men fett freaaaky, you got to see it!



xoxo



Salladsbestick = Extremt fula

Kom precis hem från skolan, en helt normal och vanlig och tråkig Fredag! Däremot ska kvällen bli kul för jag ska baka årets pepparkakshus (Tradition, med pappa gör vi lite roliga och annorlunda hus. Förra året var det en flygplats - har man en pappa som är pilot så har man - och i år blir det Big Ben!) och sen pynta granen och other christmas stuffs. Lägger upp bilder sen!


Här är i alla fall en bild på salladsbesticken jag gjort på träslöjden. Den är 100% made by me -or not- och de kommer pappa få i julklapp! Kommer inte på vad jag ska köpa til pappa annars, det är så svårt med killar... Så den här har jag kämpat med i ett halvt år och det har satts sågspån i många tröjor och många naglar har brutits, man har fått torra stickiga händer och luktat koskit efter trät som luktar, ja, just koskit.


Jag tror han blir glad, det blir ju nästan alla föräldrar när de får något som barnen gjort själva, eller hur?

xoxo


Not Taggad

Jag är verkligen inte taggad för helgen! Det känns som om jag antingen kommer faila eller tappa bort Lina som jag ska hålla ihop med (förutom när hon har sina dansnummer, och jag mina)! Gaaaash, och jag har verkligen ingen lust heller. Dessutom så glömde jag att jag hade rep idag! Kom på det när det bara var 10 min kvar av den, så jag får skylla på att jag mådde lite dåligt eller nått, haha. Jag klarar mig alltid undan med mina små bortförklaringar!

Är ganska pissed-of vad det gäller skolan just nu! Vi hade ett läxförhör i Svenskan och jag fick 6,5/23 som resultat! Jag hade däremot inte läst någonting och var bara tvungen att stressläsa innan lektionen, så bra att jag kunde lite. Och dessutom lyckades jag brista ut i tårar på lunchrasten. Varför? Jag har en jobbig period i mitt liv just nu. OCh det var en grej som jag hållt inne så länge som jag ville få ur mig, men som inte ville komma upp ur halsen, upp på tunga och ut genom munnen och in i allas små öron. Men nu är det för sent och jag får vänta på rätt tillfälle igen. Fan...
Annars fick jag ju alla rätt på det där andra läxförhöret och kakan (Apfelstrudeln, Äppelkaka ungefär) som jag tog med till Tyskan blev "succé". Det enda jag säger är att det var en ganska stor kaka och det räckte bara till en bit till mig.

Så nu har jag grymt tråkigt här hemma, kom på att jag måste fixa naglarna, om jag nu kommer orka det...


Ni kanske förstår mitt problem nu ;)

xoxo



OCh juste, bara en helt random sak.


JAg såg en kanin på tunnelbanan! JAg blev genast extremt glad och började dögarva!

I'm to lazy too do this, but I do it anyways

Jag är för lat för att blogga men när jag väl bloggar kan jag inte sluta blogga! Just keep the faith!

Så, jag har haft en smullpackad vecka med en massa skoj! Okej, där lät jag skum. Men det har varit kul hela veckan ut, och det verkar som om jag ska komma i kontakt med gamla kontakter igen. We'll see where it goes...

Så nu sitter jag och drömmer mig bort i kärlekens och Moonbootsens värld, mmm... Och sen så längtar man ju till Måndag också! Klassen ska till Gamla Stan för julmarknad, och inte bara det! Mina underbara vänners klass och vår klass ska åka tillsammans! Jippiii! Fin liten brunhårig flicka vara lycklig nu! Så jag ska hitta lite julklappar till familjen (hoppas jag hittar de där jävla Frank Zappa-strumporna jag drömt om, som jag inte ens vet om de finns eller ej) och även julhandla till en väldigt särskild person. Juste, MIG MIG OCH BARA MIG! Mohaha. Lärarna kommer dela in oss i grupper så att ingen hamnar ensam, så det blir spännande att se vem jag hamnar med. Men då kommer vi gå och köpa oss en lunch någonstans och antagligen stanna kvar i stan efter att vi slutar, enligt mina planer i alla fall. Och i helgen då? Full rulle, dansshowerna ska ju vara då! Redan imorgon börjar det med repetition i Torsvik, och sen showerna både Lördag och Söndag. Och sen förhoppningsvis kommer jag att åka och gymma med Kristina och Vilma och även klippa mig! Funderar på lugg, whatcha think? De flesta säger NEEEEEEEEEEJ du passar så bra i din nuuuuvarandeeee friiisyyyr! MEN JAG HATAR MIN FUCKING NUVARANDE FRISYR! Uuuuuh, andas... Ah, vi får se!



Vilken väljer man (om man är tvungen) av de här? 2:an (Bruna, platta, medellånga) eller 3:an (krullruffset, ganska gulligt ändå) HAHA, vad föredrar ni?



Här är min önskelista, eller en förkortad version. Några av de sakerna jag vill ha, men vissa grejor jag verkligen itne kommer få!

1. Först på listan är ju defenetift mina fina MoonBoots Elite White! Syns inte så bra men sök på Google!
2. Chanel no.5, världens mest sålda parfym. Mest för flaskan och samlingen av alla mina parfymer, haha. Har aldrig ens luktat på den! Men åååh, nån gång sak jag ha den!
3. Michael Jackson's självbiografi Moonwalker. Egentligen har jag den, men den är helt förstörd och utsliten efter att jag lånade ut den. Mindre bra fördel med att inte kunna säga nej, men gott skick var den inte i efter att ha varit utan den i ett år... Nej, så behandlar man andras grejor.
4. MACBOOK! Jag hatar Windows, det är värdelöst och bara pajar! Som man säger Once you used Mac, you never go back! OCh det är så sant, har provat mammas och pappas och jag är död!
5. En OnePiece Jumpsuit! Så snygga och så mysiga! Jag älskar den randiga på bilden.
6. H&M Presentkort på 500kr. Jag, Freddy och Sofie ska vintershoppa på lovet för att sedan komma till skolan med nya kläder! Mysigt.
7. iPhone 4 skal. Inte de på bilden just, men nått snyggt. Än vet jag inte vet! Just nu har jag ju ett genomskynligt, vilket är ganska bra eftersom jag gillar iPhonen som den är. Men jag vill ha något snyggt att byta mellan.
Och till sist... 8. PENGAR! VEm kunde gissa det egentligen?

Någon gullig person får ju gärna köpa något av detta till mig. Spelar inte roll vem det är! Är du kanske kär i mig... ? Köp nått gulligt så blir jag glad ;)

xoxo





Happy Birthday.... TO MEEEEE!

HOHOHO, jag leker jultomten för jag är jultomten för jultomten är glad och jag är glad!


Jupp, idag är det ju min födelsedag! Som snart är slut, buhuu. 364 dagar kvar till nästa gång, gråt gråt. Och det blev faktiskt så lyckad! Förutom att i skolan kom bara 4 personer ihåg, HA. Freddy, Lina, Anna och Darya, jag tackar er för att ni är bra och kommer ihåg sin kompis födelsedag. Ni andra, fy skäms! Nu får ni inte spela på min iPhone imorgon!

GAAAAAAAAAAAAAH! Där kom vi till dagens ämne! JAG HAR FÅTT EN FUCKING iPHONE! Jag är sjukt glad, asså herregud! Sen fick jag också ett presentkort på JC, hoho, och 3 filmer. Först Edward Scissorhands, som är sjukt svår att få tag i. Dessvärre på BluRay och då kan jag bara spela upp den på brorsans Playstation 3, men det är ju sjukt mycket bättre bild och ljud så det blir bra ändå! Och pappa kommer väl så småningom att köpa en BluRay-spelare. Han vill ha allt nytt! Och sen också en annan film med Johnny Depp. Eller, det var en säsong från en TV-serie från 80-talet som han är med i, vilket jag tycker är otroligt awesome. Den heter 21 Jumpstreet. Aldrig hört talas om förrut, men jag kommer sitta och nörda det imorgon, troligtvis. Och så en samlarbox med the Twilight Saga Eclipse. Alltså filmen och typ 5 timmar extramaterial, HA. 3 skivor, ya know. Och juste, 500kr också från farmor och farfar. Och sen får jag en till present på Torsdag av mormor och morfar. Åh, älska! Nu är jag ju rik igen också, vilket känns skönt.

Så nu trixar jag med iPhonen för att få ett iTunes-konto också så jag kan köpa gratis-spel! Ohlala! MoonBootsen verkar bli julklapp, om jag nu får några. Men jag behöver ju faktiskt nya skor, så det kan de inte förneka, hehe. Eller jo, kanske.

xoxo



PS: Har inte så mycket tid nu, men imorgon kommer "årets presenthög", fast det kommer ju en till presenthög på nyårsafton för att visa ALLT jag fått på året. Nu blir det bara för födelsedagen, inklusive det jag fick i Lördags och så också. DS.

Middag = SEN!

Jupp jupp, kom just upp till datorn efter att ha ätit Carbonara utan ägg, eftersom äggen var frusna för att vår kyl är skum och har precis som alla ämnen, 3 faser. Gasform (ok, inte riktigt men den är avstängd), Normal form (ah, det heter flytande men nu är det normal) och fast form (allt är fryst, YAY!).

Så nu ska jag pang in i duschen och kasta mig i säng, 'cause tomorrow is my birthday! Jag är däremot ganska SAD för pappa och mamma har slutat med presenter på morgonen, eller så skyller de bara ifrån sig för att de inte hunnit köpa presenter än och ska göra det imorgon. HA! Men det verkar som om jag kommer få min underbara älskade MoonBoots och sen en iPhone 4 i julklapp, men ändå! Aww, de är så gulliga! Och sen är jag säker på att jag får en locktång och the Sims 3 Kvällnöjen! Totalmente cazzo perfetto! (Nej, jag kan inte italienska. Jag andvänder Google Translate, Please tell me if that means something else! Helt Jävla Perfekt ska det vara!)

Så goodie nighti alli littli anglis! AND WISH ME HAPPY BIRTHDAY! JIIIHOO! Btw kommer Linnea och Ludvig och deras lillebror David och sen också mammas pojkvän Filip och hans dotter Felicia. Farmor och farmor mår för dåligt för att åka ner från Söderhamn, och samma sak med mormor och morfar. Vi kommer träffa de nån annan dag. Och sen så har mab dansrepetition nästa vecka på Torsdag och på Fredagen fyller mamma år, och på Lördagen blir det dansshow och på Söndagen också dansshow, och sen på Måndagen är det Arbetslagens dag (eller nått sånt) och på Tisdagen skolavsluting och på Fredag därpå är det Julafton! Det är det som jag har inplanerat, jiiiihaaa! Sen måste jag proppa in en dag med Julklappsshopping... Hmm, antagligen den här helgen som kommer...

xoxo



Easy A



Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, jag vet. Men ibland orkar jag verkligen inte! Men men, lets not talk about that. Nu ska jag berätta lite sakkkkkker.


Igår var jag hos mammas pojkvän Filip men mamma såklart, för att hennes pojkväns "kompisfamilj" kom dit. OCh de har en dotter som heter Claudia, som jag "älskar" eller vad man ska säga. Hon har bara en underbar personligen och är helt fricking amazing! Vi känner inte varandra så jättebra än, men jag var tvungen att följa med för att träffa henne vilket jag inte gjort på typ ½ år. I alla fall så bakade vi chokladbollar och drack Cola ur glasflaska, haha. Så mycket godar då ju! Vilket man inte riktigt tänker på om man inte är en riktig läsk-fantast.

Och ni kanske har listat ut vad jag gör nu? Japp, jag ser på filmen Easy A. Den är så grymt rolig, men så grymt snuskig. HAHA, ses inte med föräldrar! Så det är väl typ en halvtimme kvar på den och sen ska vi äta och jag ska duscha efter dansen. Brukar göra det på direkten, men jag orkade inte och sa "jag gör det ikväll efter maten när jag ändå ska byta om liksom". Jag tänker stort ;)

Och nu har jag även bestämt mig, jag kommer köpa (förhoppningsvis) Moon-Boots! YAY ME! Modellen heter Tecnica Moon Boots Elite White och är jättesnygga!


Jag älskar den lilla pälsen längst upp och snörerna med de fina fyrkantiga små silver-pärlorna på! De är så jag och helt underbara! Däremot såg jag att i en liten butik i Lidingö Centrum kostade de 2499kr, men jag vet att de finns billigare någonstans, enligt Sofie och Freddy i min klass i alla fall. På deras fina hemsida som de tipsade om
så kostade de 179 euro, vilket är ungefär 2000 spänn. Hehe, men om jag inte får de bara sådär (mamma gav ju mig faktiskt en jacka för 3000kr så nu är det pappas tur! Och jag får aldrig såna dyra saker annars, och de här är varma och bra och sköna) så kommer jag att önska mig de i julklapp! Åh, hoppas hoppas hoppas! Håll tummarna för mig!

xoxo




Btw, bara rent sådär ganska random. Jag fyller år imorgon!

Jag har världens sämsta nagellacksborttagning

Nagellackborttagning känns som ett väldigt långt ord. (???)

Lackade på lite fransk manikyr (ALL BY MY SELF) igår, och blev fan riktigt nöjd! Gissa vad jag upptäcker nu på morgonen? Jo, ett stort jack på långfingrets -haha, perfekt ställe- nagel och jag får damp. När jag skulle ta bort det med min vanliga nagellacksborttagning (eller nagellacksremover kanske det heter?) och bomullspaddar så kletar bomull fast sig på resten av naglarna, grrr. Så nu har jag suttit och tagot bort precis varenda nagel-fixning jag gjorde igår och händerna är alldeles kletiga och fulla med bomull. Buhuu.

Så nu ska jag gå och lägga händerna i varmt vatten för att få bort kletet och även mjuka upp nagelbanden. Sen ska jag ofc fixa till naglarna, eftersom jag är så otroligt klantig och lyckades bryta en igår efter fixningen också, och lägga på ny manikyr. Åh, hoppas det går bra den här gången. Jag känner att jag behöver manikyren på sleep-overn ikväll! VAnligtvis har jag så fruktansvärt fula och ofixade naglar. Sooo, wish me good luck!


Om jag bara kunde åka och fixa naglarna på en PROFESSIONELL salong eller om jag hade haft tid och pengar till att köpa lite lösnaglar. Åh mina älskade lösnaglar vad jag saknar er! (För er som inte vet köpte jag typ 6 paket med 24 naglar i, varav ett försvann spårlöst och ett helt paket förstördes i flyget p.g.a att limmet läkte, och hade de resten av sommaren. Det var så underbart *DRÄÄÄÄÄGEL*

Så snart ska jag möta upp mamma i stan för att köpa de sista grejorna till ikväll. T.ex för kul ska vi köpa jumboballonger på Buttericks, HAHAHA! Kristina hade såna i sitt rum senaste gången jag var där och jag blev genast kär med mitt fortfarande barnsliga hjärta. Jag kommer alltid vara ett barn längst inne och älska sånt som barn älskar. "Elementary things".

Nu innan jag går ska jag visa er ett videoklipp som jag är helt kär i!

Det kommer från låten All By Myself med Eric Carmen. OCH JAG SKRATTAR SÅ JAG DÖR!



xoxo




Blää

Det gick inte så bra hos Sofie. Vi åkte pulka lite grann, men sen frös vi så mycket att vi gick in för att laga lunch istället. Då fick jag helt plötsligt jätteont i huvudet och efter ett tag låg jag böjd över toaletten och spydde. Usch... Vi höll på ett bra tag för att få tag på min mamma, som hade massa möten på jobbet. Men efter ett tag så svarade hon och så kom hon och hämtade mig med en taxi, haha. Men på vägen ut spydde jag rakt ut över Sofies trappa och det bildade en stor pöl. Jag skäms fortfarande, förlåt. Mamma fick åka tillbaka sen och fixa det.

Så nu har jag varit hemma hela dagen och blir hemme imorgon också. JAg känner mig mycket bättre nu och har inte spytt sen trapp-händelsen. Men jag har sovit och haft ont i huvudet. Däremot fick jag i mig mat utan att det kom upp igen, så det var skönt. Jag hade antagligen bara ätit något skumt och sen var det liksom bra. Men det blir nog sleep-over på Lördag! Så det känns skönt. Filmen är bestämd och det blir skräckisen jag har sett många gånger och ni har hört mycket om. The Messengers. Jag tycker inte den är läskig, men igår i skolan när jag nämde den bröt Alice ut: "Men gud, den är ju skitläskig! Det sitter ju en liten läskig pojke och gråter, och då kommer hon och då ba AAAh! I en lada, den är ju liksom så läskigt!" ungefär. HAHA, normala männsikor tycker väl den är läskig. Jag är inte normal, för jag ska se När Lammen Tystar, den väldigt kända och väldigt läskiga filmen som handlar om en kannibal som vill sy en kvinnodräkt till sig själv av riktigt skinn, så han flår en kvinna och sitter och syr med hennes skinn. Mysigt va?

Jo, juste. Bilderna, de kommer ni nog inte få se. Hehe, jag är trött och det är en massa bilder och jag kommer aldrig orka att sitta och göra ett kollage av alla de! Dessutom kommer jag aldrig kunna välja. Jag bjuder på en anna bild istället:



Förlåt för den suddiga bilden, men det här är ett annat "mästervärk" made by me. Det är nog den teckning jag är nöjdast med. Vad tycks?

xoxo



Nu nu nu, nu blir det.... PULKA!?

Jaja okej, det blev inga bilder från London igår. Men jag hade verkligen ingen tid! Vilma och Kristina kom hem till mig för att baka kladdkaka och se på Julkalendern, men så blev det ju inte riktigt. Vi bakade en extremt misslyckad kaka som inte blev uppäten, smälte Marabou mjölkchoklad i mikron (mums) och hade lite ostbollar också. Och sen spelade vi det otroligt roliga men barnsliga spelet Fantasifararen där man skämmer bort sig totalt! Åh, vad det är kul!

Sen stack jag och mamma till Centrum och köpte godis (hehe, jag åt vansinnigt mycket onyttigt igår, men ändå känner jag mig på nått sätt smalare än vanligt p.g.a att mina jeans som jag hade igår inte passar riktigt... hmmm) och så hyrde vi min barn-skräck Fantomen på Operan. Jag behövde "fight the fears" som man säger. Jag såg den filmen när jag var 7 år och blev jätterädd! Det är en kille som hängs och samtidigt så kommer det läskig musik, så ja. Och sen dess har jag varit rädd för Fantomen! Dagarna efter att jag sett filmen första gången vågade jag inte ens vara på övervåningen av huset själv. Men igår så grät jag som en gris för jag tyckte så synd om Fantomen, det är en så otrolig kärlekshistoria som jag älskar! Nu är det en av mina favoritfilmer och den är inte ett dugg läskig. Så nu har en rädsla i mitt liv försvunnit. Nästa steg: Chucky Dockan från filmen Child's Play. GOOGLA INTE OM DU ÄR KÄNSLIG!

Så vad ska jag göra nu? Om ca. 10min ska jag ta en buss hem till little Sofie och vi ska ut och åka pulka! Jag har inte gjort det på typ 2 år nu, och det ska bli så kul! Så ikväll kommer bilder från London, bakeriet OCH pulkaåkningen! Så här kommer ännu ett till bildlöst inlägg, och så tar jag igen det på nästa inlägg!

xoxo


Biblioteket

Japp, här sitter jag då och dricker cola på Lidingö Stadsbibliotek. Ja, jag vet, det är en vanlig skoldag men jag har lunchrast! Och Centrum ligger ju bara typ 5 min från skolan, så så. (Freddy snodde just min cola och la den i sitt knä sen smugglade hon den under bordet och la den i mitt knä)

Så, hur var det i London? FUCKING AMAZING! Hur har det varit från måndag till idag? FUCKING AWFUL! Ja, du läste rätt. JAg har varit trött och knappt sovit alls och längtan så mycket för nu fyller jag ju år om 6 dagar! Det är helt sjukt, nästa vecka på Tisdag, OMG! Och på Lördag blir det ju "partaj" och då får man massa prisinter, som jag älskar! Det är bara det att jag är ganska blyg så jag skäms lite för att jag får så mycket fint och så är jag rädd att jag inte säger tack för presenten tillräckligt mycket. Så det här är jag: "Tack jättemycket, tack tack tack tack tack! NU HURRAR VI FÖR DE JÄTTEFINA PRESENTERNA! HUUUURRA OCH TACK TACK TACK TACK TACK!" och innan gästen går "Tack för arr du kom och tack för den grymt enormt jättefina presenten!" So, don't give me something to nice, then I wanna give it back to you!

Så nu sitter jag här och skriver det här tråkiga, bildlösa inlägget för att hålla min blogg uppdaterad. Men det kommer många bilder från London ikväll! So see you then, xoxo



Eller okej... slänger in en annan bild som redan däremot finns på bloggen. Bara för nånting!








RSS 2.0