Kvinnors Hemliga Liv

Kvinnors Hemliga Liv (Secret Lives of Women) är ett TV-program som går på TV3 och jag har själv sett 1½ avsnitt. Vilket ett av de ni måste se, för att det är så sjukt! Freddy i min klass visade mig det, och det handlar om en sekt i USA där det är män som bestämmer och kvinnor är ingenting.

Allting började med kidnappning av flickor, vilka män fick ha sex med och skaffa barn, flera stycken då också tills kvinnan blev för utsliten och trött. Då skaffade han barn med sina barn och med sina barns barn. När det föddes en flicka blev hon uppvuxen i en värld där hon inte fick älska någon mer än "profeten" och hon fick inte umgås med pojkar. I skolan fick hon lära sig vanliga saker, men även helt brutala saker som att slakta en levande ko med en kniv! När hon fyllde 13 år slutade hon skolan, och vid 16 års ålder blev hon bortgift till en äldre (vuxen) man och med honom skulle hon skaffa barn och så skulle han skaffa barn med deras barn o.s.v.
Om man födde en pojke blev han uppvuxen och sedan fick han en fru som han födde han barn som han hade sex med. Och om man inte gjorde som man blev tillsagd, eller bröt mot sektens lagar blev man av med huvudet, alltså halshuggen!

Det här är en sak som finns på riktigt och det tycker jag är så brutalt! Det här avsnittet är en dokumentär som handlar om 2 kvinnor som på nått sätt lyckats fly. Den ena flydde och nu jobbar hon för att stoppa att leva i sånt här liv. Och den andra flydde tillsammans med sina 8 barn som nu lever i lugn. Men fett freaaaky, you got to see it!



xoxo



Kommentarer
Postat av: Anna

Ja vet d e helt sjukt! Han hade ju 54 barn också....

2010-12-17 @ 19:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0