Cruel world, die motherfuckers!

Observera att Leah är väldigt trött men överspeedad, och även väldigt längtansfull, därför så svär hon så extremt mycket! Lär er inte av detta barn, SLUTA VÅLDTA SVENSKA SPRÅKET!'

Jo, fick just reda på en sak, och det gör att jag snabbt bara måste lägga slänga ner resten av sakerna i resväskan, packa handbagaget och sova! Fy fan alltså, jag ska upp halv fyra på morgonen imorgon för att sedan bege mig till Arlanda (flygplatsen) klockan fem! Sen ska man ju vara på Arlandaa i två fucking timmar och checka in och sånt och sen går planet klockan sju! YAY!
Jag kommer fan inte orka göra något första dagen i London... -.-

Jag ska försöka blogga på nått sätt därifrån, men jag tror inte det. Kan hända att jag slänger in ett snabbt inlägg i morgon bitti. Annars blir det på Söndag kväll när vi kommit hem eller på Måndag kväll efter skolan! Och juste, i skolan (bara för att jag åker till ett engelkstalande land) ska jag redovisa om vad jag gjort i London och vad som hände där och så. Jippi... Nej, min skräck för att prata inför klass är inte borta. UUUSCH, men "jag ska vara en svan" som min lärare säger att man ska vara. HA!

xoxo


And off we go!

Yees, imorgon smäller det! Då ska jag till fucking LONDON! Wohoo! Är lite förkyld, men who cares! Vem vill liksom skippa en London-resa för lite snuva och en klump i halsen!? Jag ska bara ha en dricka i handen hela tiden, klä mig ordentligt och se till att ha näsdukarna i väskan, haha! Så nu har jag lovat att köpa strange godis till Sofie och Freddy, som de betalar tillbaka för sen och sen ska jag köpa något till Darya som fyller år snart och till Anna och Filippa som har fyllt år men jag inte hittat något åt! Om jag nu ens hittar något jag har råd med... Hehe, jag är nästan helt pank! Men jag får säkert en liten slant av pappa för att vi reser, annars är det bara att tigga!

Just ätit upp typ en helt paket Toblerone XL som ligger och smälter i magen nu, mums mums. Saknar den ljuva smaken, haha. Fast jag började äta på den i Lördags, så så glupsk är jag inte! Men jag är dampig, det kan jag erkänna. Jag fick ganska damp på Kristina alldelles nyss för att hennes internet dampade och hon loggades ut från facebook-chatten, haha!


Observera att bilderna hänger ihop förutom nr. 5 och 6, då jag råkat fota fel.



HAHHA, muppigt or what? Juste, glömde nämna att jag fick damp när hon inte svarade på mina dampskämt! Så då dampade jag loss i hennes profil istället!



Jag är absolut på top-10 listan för världens dampigaste barn, HAHAHA!

Så nu sitter jag här och längtar och längtar och bara önskar att det var imorgon redan nu! Ååååh, vad jag längtar! Kan inte förklara, det är bara ååh. Jag kommer få krama Michael Jackson ;)

xoxo



PS: Jag vet att jag är så EXTREMT flummig och superhyper, men jag kan inte hjälpa det! När jag har tråkigt och väntar på någonting jag vill ha så blir jag såhär! Det är samma sak dagen innan min födelsedag!
ÅH, btw, jag fyller år om exakt 11 dagar, 16 timmar, 14 minuter (och just nu när jag skriver det här) och 9 sekunder! HAHHAHA!





Ny design!

Japp, ni ser nog det! Jag har gjort en snabb, ganska ful ny design! Men hade inte så mycket tid på mig så jag bara klippte ihop något! Det här kommer vara 2010-2011 Vinterdesign, och den andra kommer komma tillbaka som 2011 Vårdesign, I promise you! Sen kommer det en 2011 Sommadesign och 2011 Höstdesign o.s.v. Ja, det var väl det. Hoppas ni gillar den nya designen, som sagt har kodat ihop den med HTML helt själv och ni som själva andvänder blogg.se vet ju hur man gör. Ehmm... Kommentera gärna om det är något problem med den nya designen eller något allmänt med min blogg!

xoxo
PS: Om du "diggade" min iPod på sidospalten, kolla in den nya! Jag har uppdaterat den med ny musik och gjort om skalet så den ska matcha min nya design.

Trött, uttråkad och längtansfull... Kan det bli bättre?

Jag är extremt trött eftersom det har blivit natti-natti kl.11 två dagar i rad nu, och det är verkligen inte bra! Ikväll kommer det också bli sent känner jag på mig. Pappa jobbade sent och vi har fortfarande inte ätit middag, sen måste jag plugga lite (ska plugga lite mer nu också, för vi har SO-prov imorgon) och sen måste jag packa ner gympakläder i en plastpåse eftersom mina gympakläder inkl. min påse, min kompis utlånade bikini (:O), dyra skor, hårborstar, mascaraböjare och lite pengar har mystiskt försvunnit, och dessutom ta ut linser och tvätta bort smink, OCH byta om och bädda sängen så jag ens kan sova på den. Livet e' gott alltså...

Jo, jag antar att min svarta gympapåse med stor vitt NIKE-märke på försvann (glömdes) på bussen, så mamma åker till SL's "glömda-saker"-garage imorgon och kollar, vilket är hemskt eftersom det är typ 1000 glömda saker bara inslängda dit. Usch, tur att inte jag behöver leta i alla fall...

http://static.2.junkyard.se/Images/Dynamic/Products/17200_01_0.jpg

Uttråkan? Jo det beror på att jag bara sitter vid datorn och väntar på att något ska hända på FaceBook. Naglarna är målade och fixade, alla spel på datorn försvann när den mystiskt var tvungen att återställa sig (hmpf...), går inge bra på TV, har inga ritidéer, lärt mig allt som jag kan lära mig för nuet på piano, alla små gamla spelapparater är tråkiga, jag kan inte gå och lägga mig utan middag, alla filmer är sedda, får inte till nån skärpa på bilderna jag tar, har ingen gitarr, har inga idéer på att skriva böcker/noveller som jag brukar och allting är bara helt peck. Nån som har tips på nått att göra?

Btw, idag i skolan var det en konsert i matsalen. Storbandsklasserna från gymnasiet Kulturama (kreativ inriktning så som sing-a-song-writer, teater, dans, storband, foto och film e.t.c) kom och spelade för oss, och de var så jävla bra! Jag som är väldigt intresserad och uppskattar musik (oavsett om den är gammal till ny, jazz till pop, blues till rock, bring it to me bitch!) så tyckte jag väldigt mycket om att titta och blev väldigt fascinerad. De spelade just blues, rock, jazz och lite funk. Ett ord: NICE!
Det här gymnasiumet verkar som ett väldigt bra gymnasium och det är typ värsta drömskolan! Man kan vara sig själv (verkar det som) och alla är liksom snälla och schysta mot varandra. Och sen är det ju precis mina intressen, och det är just det här gymnasiumet jag ska söka till när jag börjar gymnasium, vilket är 4 år kvar men ändå.

Ni undrar säkert om min längtan? Jo, idag fick jag ledigt från skolan för på Fredag, kan ni gissa vad jag ska göra då? JAG SKA TILL LONDON! Vi ska gå på Jimi Hendrix-museum, Madame Tussauds (älska MJ-dockan), London Broadway -troligen the Phantom of the Opera- och självklart Big Ben, Piccadilly Circus, London Eye, Buckingham Palace o.s.v. Ska bli så kul och jag längtar som in i helvete! ÅÅÅÅÅH JAG VILL DIT NU! Fast i och för sig är det ju bara 1 dag kvar och sen åker vi.
OCh självklart längtar jag efter min födelsedag den 7 December, som är om typ 12 dagar! Jag önskar mig så mycket och jag vet inte vad jag ska få! Men jag tror en iPod touch eller iPhone om mina föräldrar är tillräckligt snälla nu när min mobil är helt fucked-up! Längta, längta, längta!


Apple iPhone 4 vs. Sony Ericsson Yari u100i  VAD TYCKER NI?


xoxo

LEAH

Jag ska bli Tusen Gånger Starkare!

Om du klickar här kommer du inte få läsa det här eller andra inlägg på ett tag!!! :D


Hej hej igen! Jag och Kristina var och såg på filmen Tusen Gånger Starkare idag och den var superbraaa! Nu är vi hos mig, ser på Kick-Ass och lyssnar på Teeny Weeny String Bikini med Günther.

HAHAHAHAH! x) Nu ska vi bege oss och köra Anden i Glaset, bilder kommer tomorrow efter bion med Linnea, Ludvig och brorsarn (Harry Potter och Dödsrelikerna del 1)

xoxo


Hallojsan, gästbloggning nu av Freddy!

Hallojsan, säger bara ett snabbt hej för nu ska lilla dumma söta Freddy. Skolan har varit bra idag, förutom att jag blev ledsen (I BÅDA ÖGONEN, BUUHUU. haha) och började gråta på lunchrasten. Japp. Nu "leker" jag med Freddy (mamma pappa barn! haha) och vi ska planera en resa till någonstans. Förut var det Japan och vår resa kostade ungefär 15 miljoner svenska kronor. YAAAY!

linnea gillar baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaanker meeeD piii(e)inngar. hooon tycka om att ta pengar från sånan banasrner, bankaråna linneaaaaa gillartyy. linnnaelas gillar elsÖktiskatsoikskt gummibaaaand. hon harararararaarar 1119+ parfimmer. iiiiipodd liiieasssaa gilllaraarra!!

Det var... ja, Freddys väldigt seriösa meddelande till oss. OBS! Freddys åsikter har ingen logisk mening och har verkligen ingen ärlighet. Den är bara helt psykiskt puckad och får små barn att vilja hoppa in i stora blå skåpbilar.
Korrekt översättning av Freddys text:
Linnea gillar banker med pengar. Hon tycker om att ta pengar från såna banker (Det Freddy ville skriva var bananer, men mena banker och desutom stava fel), Linnea gillar att bankrån. Linnea gillar elastiska katolska gummiban. Hon har 1119 parfymer. (11 parfymer egetligen, men men) Linnea gillar iPods.

Hoppas ni inte nu har blivit psykiskt störda, för då kommer jag att förlora mina (väldigt få) läsare.

xoxo


ндтд Läжоя ддддддддддддддддддн

Läser på tyskan och som ni kanske vet är jag nybörjare och att detta är skitsvårt. Det brukar vara enkelt med tyskan men just nu med grammatiken vill jag inte gå på tyskan, buhuu.

HABEN = att ha                                           SEIN = att vara (ELLER INTE VARA, DET ÄR FRÅGAN)

ich habe - jag har                                       ich bin - jag är
du hast - du har                                          du bist - du är

er)          han har                                        er)           han är
es) hat - den/det har                                 es) ist - den/det är
sie)         hon har                                       sie)           hon är

wir haben - vi har                                          wir sind - vi är
ihr habt - ni har (ni till en eller flera personer man känner)  ihr seid - ni är

sie) haben - de har                                                          sie) sind - de är
Sie)              ni har (ni för en person man inte känner) Sie)            ni är


Allt det där ska vi kunna stava och uttala, och veta vad det heter UTANTILL! GAAAAAAAAAAH, kommer aldrig att lyckas, buhuu. Sen ska pappa bara förhöra mig, det kommer gå pissdåligt och sen ska jag läsa läsläxan ur Kensukes Rike och skriva om det jag läste. Undra nu bara vilka sidor vi skulle läsa...

I alla fall så har jag fixat massa ny musik till min iPod nu. Lite Robbie Williams, jag tycker personligen att han är extremt äcklig och är en snuskig gubbjävel, men viss musik kan vara bra! Som låten Bodies, helt underbar enligt mig.




Här är en video med låten och text. Hade tänkt lägga ut musikvideon men eftersom det som nästan alltid står "Inbäddning inaktiverad på begäran" så kunde jag ju inte lägga ut den där jävla videon. Så det får bara bli en länk till YouTube-sidan med klippet (du kommer dit genom att trycka på ordet "musikvideon" ovan) och ni får nöja er med text.

Sen har jag också fixat en av mina favoritlåtar just nu, som även är väldigt inne och på-topp just nu, så de flesta vet nog vilken den är. Gubben i Lådan med Daniel Adams-Ray.


Älskar den så mycket så det känns som att jag fått en flaska i huvudet <3

MEn nu måste jag fortsätta med detta eviga pluggandet. Eller inte riktigt eviga eftersom det här är typ första gången jag pluggar på... ½år (?) tror jag, hehe.

xoxo


Forgot to

Jag har helt glömt bort atat blogga för jag har haft så himla stressigt. Men nu är jag back, och det är som vanligt igång med skolan och sånt efter helgen.

På FB har jag skickat mail om en sleep-over hemma hos mig för tjejerna i klassen. Och jag försöker desperat få de att säga vilka filmer de vill se, men jag har inte fått ett enda förslag på film. Förutom från Sofie, eller njaaa, hon sa att vi borde se något roligt eller skräck. Roligt blir det säkert, och skräck kommer aldrig gå eftersom de flesta i klassen hatar det och blir pissrädda. Och jag som ääääälskar skräck så jävla mycket, och tänkt va mysigt att sitta alla tjejer i soffan hemma hos mig med filtar, gosedjur, kuddar och varandra och gömma sig för rädslan. Sitta där och kramas och skrika, medan man hör mig och Sofie skratta åt de som blir till pajer i köttkvarnen, HAHAHA.

Men nu har vi i alla fall sjukt mycket läxor som. Typ 2 (lååånga) till varje dag. Till imorgon har vi att läsa ett kapitel i den sanningsbaserade boken Kensukes Rike, och sen har jag lite tyska grammatik. Usch, jag brukar vanligtvis inte läsa läxor men just den tyska grammatiken och läsläxan måste jag göra. Buhuu, stackars miig!

xoxo


Möta Anna i stan typ nu

Japp, ska ska åka in till stan för att möta Anna och ca.10 min. Ska bara blogga och sen sticka. Och nu tänkte jag bara visa upp dagens outfit.


Här är den underbara outfiten jag har idag, bilden är från provrummet.
De nya kläderna i den här outfiten är:
Svarta Kavajen 399kr
Beige Spetstopp 199kr
I'm typ in love, yess.

Igår var jag med Freddy och vi såg Flightplan, vilket är en av mina favoritfilmer eftersom den är så väl planerad och väldigt bra gjord. Jag var även snabbt hos optikern för att se hur jag ser med linserna. Jag ser lite dåligt på höger öga, men det märks inte när jag ser med båda ögonen. Ska då dit igen om en månad när linserna jag fick med mig hem är slut. Jag var på bibblan och hittade sagan jag ska berätta om i skolan. Den heter Mirabell och är helt underbar. JAg läste den om och om igen när jag var liten. Den är utdragen ur boken Nils Karlsson-Pyssling av Astrid Lindgren, men den blev omgjord till en bilderbok och det var den jag läste. Bilderboken hittade jag inte på bibblan men jag får mail när den finns, men jag lånade Nils KarlssonPyssling och läser därifrån till att börja med.

xoxo


Northern Face Jacka = Jävligt dyr

Nu kom jag precis hem efter en (stor) shoppingtur med mamma. Det gick på typ 5000kr, hehe. Kläder för 2, jacka för 3. Japp, jävligt dyr jacka. Men den kommer jag ha ett tag nu framåt. Men nu kom jag även på när jag kom hem att det är nog samma som Sofie, fast min är vit och hennes är svart! Opsiii, piiinsamt!!! Men det kanske inte gör så mycket, hoppas jag i alla fall.

Kläderna jag köpte var i alla fall jävligt snygga, enligt mig. Alltihop från JC. Många tror att JC är en skräpbutik, men det är det verkligen inte! Den har billiga kläder till bra pris, och det är snyggt och det följer modet. Några saker av det jag köpte var en beige spets-topp, svart partyklänning med spetslager och snygga band runt midjan, en snygg midje-kjol, 2 linnen i beige och ljusrosa, 1 svart kavaj, 1 mönstrad tubetop och ett långt halsband med kors på. Ååååh, vad jag är kääär! Bilder kommer in på detta inlägg imorgon kväll, just nu kom jag just hem och det är ganska sent. Har tagit ut linserna redan och ska bara duscha och hoppa i säng. Måste ju upp kl. 6 imorgon och jag ska hinna få på linserna, klä på mig, äta frukost och sticka, och även vara där 20 i 8! Det är ju så grymt tidigt när man är skolpolis, och imorgon MÅSTE jag ha på mig linserna eftersom jag ska till optikern och de ska kolla om de sitter bra och så. Men jaja, får stå ut. Vad jag valt har jag valt, och det går inte att ändra på nu. Och sen får jag ju en gratis dag på Gröna Lund i slutet av 6:an, och det är jävligt nice! Åkband och inträde kostar ju typ 600kr, nu är det bara Spökhuset för 40kr man måste betala för. ÅÅÅÅÅH LÄÄÄNGTAR!!!

Men pussssssii på er

(Och juste, i helgen har jag 3 alternativ. Kan välja 2. 1. Shoppa med Anna 2. Leka med Freddy 3. Bio med Kristina. Tror det blir 1 och 2, för det var de första grejerna jag bestämde mig för. Anna och jag kan shoppa nån annan helg kanske, OCH SEN SKA JAG LEEEEEEEEEEKA MED MIN ÄÄÄÄLSKLING hoppas jag)

xoxo


(Loggan för Leah kommer vara ersatt med en ny snyggare om bara några dagar. Gör en ny snygg i PhotoShop som också passar in bättre. Fett schteeeeka naaaajs!)

Utan Hjärta

Livet suger för vissa, punkt slut.

När man är utan kärlek, utan glädje och utan någon som verkligen förstår en.
När man inte får, kan man inte ge.
Om man inte får lön från sitt jobb, kan man inte köpa saker åt de man älskar.
Om man inte blir tillräckligt älskad, kan man inte älska.
Man blir kall och ledsen... Man blir utan ett hjärta.

Vad finns då egentligen kvar att leva för, om det aldrig någonsin förändras?

Men för att uppnå förändring, behöver man hjälp.
Men om man sjunkit för lågt, kan det hända att det inte finns något kvar alls.
Alla har tappat hoppet om en.
Och man förblir utan kärlek, utan glädje, utan nära och kära och viktigast av allt

Utan ett hjärta

Leah

Miss. Linnea in tha house!

JAg och brorsan träffade ju Linnea och Ludvig i centrum och fikade och det var jätte-big-feta-nice! Däremot bröts traditionen av att de inte hade stora chokladbeskvier som Linnea brukar ta och inga chokladbollar med socker, utan bara med kokos, kaos! Nej men, det gick bra ändå. Efter gick vi till matbutiken och köpte 3 liter läsk, 200g choklad och en fet godispåse och så åkte vi hem till oss och såg på film. Superbad, eller Supernollan som den heter på Svenska.


Typiskt amerikansk film med snuskiga skämt som uppskattas väldigt mycket nu för tiden :P Men den var bra och grymt rolig, däremot inget man ska se med föräldrar om man inte har föräldrar som man skämtar om sex med hela tiden. Annars kan det bli ganska pinsamt.

Ingen drack ett skit av läsken men brorsan tog med ena flaskan till bion som han gick på med sin kompis senare, han såg Saw 7 3D, och därför säger jag till honom hela tiden att han är helt jävla dum i huvudet och cp-störd. Haha, men nu ligger det då även kvar en hel flaska i kylen. Tur att det är Julmust, vilket jag inte gillar, annars hade den säkert varit slut vid det här laget.

Annars har jag och min älskling (framtida älskling i alla fall) kommit närmare varandra. Tror det kommer hända någonting snart. Ett tecken på det var från när vi messade med varandra och han frågade vad jag skulle göra resten av lovet, och när jag sa "vara hemma" så blev han helt tyst som om han var nervös. OCh sen började han skriva massa saker med ukrainska bokstäver och sen sa han att han måste gå. Hahaha, typiskt tecken på att vara nervös. Eller är det bara jag? Jag är en väldigt tankspridd och tänker stort, och därför har jag väldigt många teorier på vad han tänkt på just då. Fråga mig inte var jag får allt ifrån.

Så vad händer i veckan? Jag och Sofie ska sova över imorgon och se på skräckfilm! Kommer bli jättekul och jag längtar verkligen! Annars så ska jag och brorsan träffa Linnea och Ludvig på Torsdag igen och på Fredag ska vi åka till mammas pojkvän Filip och hans dotter Felicia för att Alexander kommer hem. OCh sen i mina drömmar kommer jag och älsklingen gå på bio på Lördag!

Det var allt, xoxo



Bus eller Godis?

EN JÄVLA MASSA GODIS!
Nee, faktiskt fick vi inte så jääättemycket. MEn lite i alla fall.


JAg som zombifierad vampyr. Mejken syns inte så jättebra. Tro mig, var mycket svartare runt ögon och läppstiften var mycket blodrödare. Och jag råkade skrämma slag på Linas lillasyster! USCH VAD JAG SKÄMS!!!

Ja, jag gick ju Bus eller Godis igår med Anna och Lina. Lina var zombie och jag en zombifierad vampyr, medan Anna var katt. När jag åkte där ifrån tog jag modet till mig att messa den söta pojken som fråga om mitt nummer. Vi messade i typ 1 timme (40 min?). Och han är så gullig, lille snutte-plutte jag vill bara krama honom! Och jag har en plan också ;) Jag och Kristina har planerat att gå och se Tusen Gånger Starkare och hon är också vän med han. OCh då kan jag messa honom och skriva ungefär såhär:

Hej ______! (Jag vill inte nämna hans namn ifall han läser min blogg) Jag och Kristina tänkte gå på bio och undrar om du vill följa med? Du kan ta med dig nån killkompis också om du vill. Skulle vara jättekul :D Tjo

Om detta är okej för KRistina tänker jag göra det, men nån annan får klicka på skicka! Det kommer jag inte klara av.

Efter att jag kommit hem från Lina igår, gick jag och pappa på bio och såg Himlen är Oskyldigt Blå. Och den var faktiskt grymt bra! MEn ett tips är att inte se den med föräldrar eftersom det kan bli lite pinsamt här och var... Ja, särskilt första scenen :P Men se den med nån kompis, you gonna like it!

Nu ska jag och Ludvig (brorsan) snart dra till centrum för att möta upp miss Linnea och hennes bror Ludvig, om du kommer ihåg vilka de är. Nu har vi inte träffat de sen i Juli och det är ju skandal! Förrut brukade i alla fall jag och Linnea typ ses varje helg och fika på caféet Princess. Och nu ska vi återföra traditionen och fika där idag! Längtar efter den där goda chokladbollen de har som jag inte ätit på typ 1 år *dräggel*.

Nej, men. Måste sticka nu! Ska dutta på lite mejk och sen åka!

xoxo


RSS 2.0