AAAAAAH SÅ JÄVLA FUCKING GLAD!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Ni skulle bara veta vad som just hände! MEn det får ni inte veta förrän längst ner i inlägget!

JAg cyklade ju idag med pappa, först var det jättefint strååålande väder och så gick vi in i butiken. När vi kom ut så var det gråmulet och skulle nästan börja regna! Så tur att jag tog med vantar :D

Nu tar jag ego-bilder med min dator och har skitatråkigt förutom det som just hände.



Jag och Freddy körde ju Anden i Glaset i nästan 9 timmar, och även sa den att idag skulle killen jag är kär i be om mitt nummer och sen också fråga chans på mig! Och imorgon skulle vi på dejt, vilket nu är omöjligt eftersom jag planerat in annat -_- MEn alldelles nyss på chatten på FaceBook frågade killen jag är kär i om mitt nummer! :O Jag har aldrig fått sån här bra kontakt med en kille förrut, inte ens så att jag vågat chatta med honom på FaceBook. OCh nu har jag en killes nummer! OCh nu är han bara tyst som om han är generad :DDDDDDDDDDDD!!!!!!! Jag brukar aldrig lagga med utropstecken och hjärtan, knappt göra smileys, men nu laggar jag som in i helvete!!!!!!!!!!!! MITT HJÄRTA SLÅR 1000 SLAG I MINUTEN OCH DET FLYGER UPP I HALSGROPEN PÅ MIG, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
I'M IN LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE!!!


xoxo


Halloooweeeeeeen!

Snart är det ju då Halloween och jag bara längtar så! Jag tjuvstartade lite igår med Freddy. Hon sov vöer hos mig och vi körde Anden i Glaset i 9 timmar (:O)!!! JAg är lite sur, för den sa att killen jag är kär i skulle skicka ett mail på FaceBook och fråga chans på mig, men det hände ju såklart inte, haha. Sen för kul gick vi Bus eller Godis. Vi sminkade oss lite snabbt på 5 min, Freddy bara lite läppstift och jag lappade på hur mycket mejk som helst! Jag såg ut som en zombie-vampyr-häxa. JAg hade mina jeans, ena benet uppdraget, svart linne, vit skjorta som hängde på sniskan och en svart skjorta på sniskan åt andra hållet och ena armen uppdragen så att man såg den vita skjortan under. Om jag ska vara ärlig, så såg jag riktigt spöklig ut enligt mig, haha. Vi plingade på 5 dörrar och fick 2 äpplen och några typ finska vaniljkomfekter som smakade blää. Men äpplena var de godaste jag ätit om jag säger så.

Nu ska jag städa mitt rum (vilket är jättestökigt efter igår) och sen duscha och fixa till mig lite. Men jag är så uttråkad och vill göra något! Nån av mina kompisar som vill mötas i centrum eller nått? Pallar inte sitta här ensam med min FB och min blogg... Ska typ cykla dit med pappa nu så man kan ju mötat där :)

Så nu ska jag bara blaska på lite mejk, duscha och plocka undan lite saker och sen sticka.

xoxo


Leah Tipsar: Sminksida

Nu tänkte jag tipsa om en sak här bara. JAg hittade den för ca. 2 månader sen, men har inte kollat på den eller brytt mig om den förrän idag! Jag har checkat hur bra sakerna är och priset, och det är helt underbart! Sidan har fått jättebra recensioner, och de flesta saker kostar bara 18.50kr! Om det inte är ett stort kit med flera saker i. Men är det inte helt underbart? Så fort jag får min månadspeng (på Söndag) ska jag ta och beställa lite smink jag inte har! T.ex en ögonbrynspenna (Eyebrown Liner), rouge (har bara en knallrosa, som jag köpte för när jag skulle spela Bella) och sen nån ny ögonskugga med en färg jag inte har (om det nu finns nån). Åh, det går inte att sluta! JAg säger åt mig att jag redan har jättemycket smink (4 ganska stora necessärer, och jag behöver snart en ny) men ändå vill jag bara ha mer och mer och mer för att jag säger "nej men, det där har jag inte men det behöver jag och det med!" AAAH FÅ STOPP PÅ MIG NÅN GÅNG DÅ!
I alla fall, tillbaka till sidan:

Eyes Lips Face



Japp, det är sidan och jag har inte fullt checkat allt, tan bara smink för ögonen. JAg tipsar däremot att inte köpa mascara där, den tror jag inte är särskilt bra, utan köp en "professionell" från typ MAybelline New York eller LÓREAl Paris som du dessutom har kollat in i en butik så att den verkligen ger just de fransar du vill ha. Olika mascaror har ju olika effekter, ögonskugga är ögonskugga med olika färger. Även om det kan vara välfigt dålig kvalité och vara pulvrigt, vilket kanske itne är så bra. MEn det har jag sett att det fått bra betyg, så jag litar på de! Och sen är det ju så billigt! JAg ska nog börja med att bara köpa 1 ögonskugga för att se att den är bra och så, om jag gillar den så kan jag köpa mer!


Här är ett alternativ på en ögonskugg-palett med 4 färger för 18.30 (Glad och chockad? Jag med). Det finns självklart en massa mer färger en just denna, men jag älskar den paletten! Vanligt bruna och naturliga färger = hot!

OCh jag har även bevis på att det faktiskt är så att detta smink är bra, kolla det här:


En tidning, vilken vet jag inte, skrev om E.L.F (som då även finns i andra länder) och om hur otroligt billigt och bra det är! De har ju skrivit så här: "OK when you think of cheap make-up, you think Pat Butcher." (Sök på Pat Butcher på google så förstår du vad de menar) "But now ELF has created a range where absolutely everything from brushes and lippie to mascara costs 1.50 and there´s not a shimmer of tackiness in sight. Plus Eva Longoria loves it. Back off Eva, we´re more skint than you."
Översättning:
"Ok, när du tänker på billigt smink, så tänker du Pat Butcher. MEn nu har ELF skapat ett sortiment smink där absolut allt kostar £1.50 (18.59kr) och och det finns inte en bit klumpigt smink i sikte. Plus att Eva Longoria älskar det! Men Eva, vi är mer panka än du."

Så det var det, hoppas du njuter av sidan och det nya - och otroligt billiga- sminket som du kanske köper in!

xoxo


Dansen, värst ever!

Jag vet inte vad som hänt med min danslärare! I år har hon gjort fruktansvärda och hemska danser. Okej, nu kanske jag tar i lite mycket, men dåliga är de. Och sen idag skulle vi bestämma vilka kläder vi ska ha på dansshowen idag. Och kan ni gissa vad hon gav som förslag? Till Blah Blah Blah, var det helt okej, jeansshorts, svart linne, skjorta (ej enfärgad) och svarta tights. Men sen till Broken Heals, (USCH!) gav hon som förslag att vi skulle vara helt svartklädda och sen ha en tomteluva eftersom det är precis innan jul! P.g.a att jag valt en pissdålig grupp i år som innehåller typ massa, småbarn (?) så började alla skratta och skrika jaaa! Nej men gud så kul!
Och då förstördes längtan till dansshowen för mig. YIPPI!

________________________________________________________________________________________________

Vet Ni? Nu är det faktiskt bara 4 skoldagar kvar och sen är det höstlov! Skönt, eller hur? Jag längtar som in i bängen, för jag är så himla utsliten och trött. Gud, jag ska typ sova hela tiden, förutom då jag träffar kompisar! Har pratat med söta Anna om att gå på bio och se Tusen Gånger Starkare (verkar så bra!) och sen också att träffa Linnea R! Guuud så jag längtar efter henne! Vi har inte träffats sen i Juli!
När vi chattade tidigare idag så gjorde vi en lista på några saker vi MÅSTE göra:

*Gå på bio.
*Sova över hos varandra.
*Se till att våra familjer bjuder varandra på middag.
*Gå till eriksdalsbadet.
*Fika på Princess (ett café. Det är en tradition då jag köper chokladboll och LR chokladbeskvi! Förut gick vi dit typ varje helg och fikade, och det var jättemysigt!)
(Denna lista gjordes av LR. Jag fyllde även på med en till punkt)
**Hänga på stan och ragga killar
Haha, vilket jag är bäst på och gör hela tiden ;)
Sen la LR även på tjejsnack, vilket är ett måste oavsett när man träffas!

Ska bli så kul! Självklart kommer det bli skitakul att träffa Anna eftersom vi har skilts åt i klasserna och vi inte har gjort nått på så länge. Eller okej då, 2 veckor sen. Men då var vi inte ensamma, utan Freddy var med, vilket också är kul! Åh, gud, jag hänger inte med, det är så mycket jag vill ha just nu! MEn som vanligt är jag pank och jag får inget och alla fortsätter säga att du fyller ju år om en månad och det är ju jul om 2 månader och blah blah blah! MEN JAG ORKAR INTE VÄNTA MEEEER! Jag vill ha min födelsedag där jag planerar en sleep-over för tjejerna i klassen för att "förena oss till ett", eller ja... Haha. OCh sen vill jag så ha jul! Den känslan fick jag när det var helt vitt i Fredags och även när man tänder ljus och det luktar exakt som på julen! Åååh du kära jul bara kom, jag ber dig!

På tal om det var jag och shoppade med mamma och det blev lite nya inköp där då!


Här är en jättefin julstjärna att hänga i fönstret. Den hittade vi i en jättegullig liten butik som hade jättemånga fina prydnadssaker, däremot hade de asfula och tantiga kläder och jag minns inte vad den heter. Stjärnan hamna i en kasse men det fanns så mycket svindyra underbara saker som också borde hamnat i kassen, enligt mig.


En tröja från Weekday som heter Boy Bird Tree. Totalt älskar den, inte kanske den snyggaste man kan hitta men otroligt skön och varm, även om det är den t-shirt! Åh, vad jag älskar Weekday, har så himla snygga och underbara och bekväma kläder med bra kvalité, JAG DÖÖÖÖR! Varför måste allting vara så dyrt så att man inte får det av sina föräldrar ;P Önska att man kunde vinna på lotto, eller att jag uppleva min dröm och bli skådis, för då kan man ju ha mycket penger, hehe.



Vi köpte lite mer som jag inte har haft möjlighet att fota, men däremot hann jag fota denna otroligt söta Halloween-dekoration! Jag tycker den är ursöt.

xoxo

I whip my hair back and forth!

För nån vecka sen hittade jag denna urbra låt som jag älskar! Den är sjungen av en tjej som bara är 9 år, Willow Smith. Yes, som du tror. Ursnygge Will Smiths dotter!




Inte direkt vääärldens bästa låt, men bra är den! En riktig danslåt, och musikvideon är också cool!

Det var det. Njut av den bra låten och den braiga musikvideon!


Vad skulle jag ha sagt?

Nu har jag inte gjort inlägg på hela dagen, och gjorde inte på hela kvällen igår heller. Men som rubriken lyder, vad skulle jag ha sagt? Har inte gjort ett skit någonting.

Men nu har jag i alla fall varit nere i centrum med pappa och hyrt 2 filmer. The Messengers och Prince of Persia (the Sands of Time). the M har jag sett 1 gång förrut och den är jättebra, PoP är jag lite osäker på. Verkar inte direkt så jättebra om man säger så. Jaja, fanns inget bra idag nästan. Och jag grååååter för att de int ehade Sweeney Todd (the Demon Barber of Fleet Street)! Buhuu! Var ganska länge sen jag såg den nu, så jag vill se den igen. 



Sen såklart lite lördagsgodis och en random tidning. Den blev då Frida. Har ingen aning om den är bra eller inte för jag har inte läst den tidigare, men det är en typisk tjejtidning med skvaller, mode och skönhet. Det är som Julia, men en lite vuxnare version typ.



Sådär ser den ut.

Men tjenixen på er, ska nu läsa min tidning och rita lite. (Ovanligt kort inlägg, tycker inte ni det?)


Stor chock

I morse blev jag väckt av pappa som sa att han bara skulle åka och byta däck på Carinas (pappas flickväns) bil. Det första jag tänkte då var nått i stil med: "Varför det? Det håller väl med sommardäcken ett tag till?".
Jag låg kvar och drog mig ett tag, men när jag väl tog mig upp och drog undan gardinerna såg jag det här:


:O DET SNÖAR!!!

Eller ja... det snöade. Det är helt vitt utanför nu, och allt kom bara över natten. Jag som var ute och cyklade för en vecka sen.

Puss på er



Varm som en gris?

Enligt pappa är jag det. När han kom in på mitt rum för att säga att maten var klar, så (som han aldrig gjort förrut, men jag antar att det är för att jag är sjuk) kom han in och la armen på min axel. Han anmärkte direkt hur varm jag var kände på min panna. Tydligen var jag så varm så att han till och med frågade om jag behövde hjälp nerför trappan. Och det här betyder då att jag blir hemma imorgon igen.

Middagen blev sen idag, 21.30. Och nu ska jag bara duscha och gå och lägga mig. Jag behöver verkligen duscha nu, för jag har inte duschat sen i Tisdags kväll, då jag blev sjuk. Jag har verkligen inte orkat, men nu känner jag mig så ofräsch och äcklig att jag måste. Eller jag stinker inte direkt, utan mitt hår är bara flottigt, vilket jag hatar. Usch, fy, bläää! Och man känner sig så fräsch, ren och sval efter att man har duschat, och det är skönt när man sover.

Så puss på er alla läsar, och jag skriver när jag vaknat!


Inget att göra...

Varför blir allting så mycket tråkigare när man är sjuk? Allting känns helt plötsligt bara meningslöst. Som om inget är värt någonting, eller att någonting kommer att bli bättre? Allting känns bara... fel. Rita brukar vara kul, men det är det inte. Böcker brukar vara spännande, men det är de inte. Att vara inne på internet brukar man kunna vara hur länge som helst, men det kan man inte. Hur händer det här?
Jaja, får väl stå ut med den ensamma tråkigheten...

Har legat i sänger ett tag nu och läst den - vanligtvis - spännande boken Bree Tanners Andra Liv. Det är den 5 boken i Twilight-serien. Men det handlar inte om Bella eller Cullens, eller någon de känner. Utan en vampyr från vampyr-armén som attackerar i 3 boken. Om ni nu läst boken: Ni vet den blyga rädda lilla tjejen som är den enda som inte blir dödad i striden för att hon ger upp, men sedan blir dödad av Volturi?
I alla fall har jag varit tvungen att läsa om det mesta om jag ska ha förstått. JAg har vart helt ofokuserad och trött. Snart kommer pappa hem från träningen och lagar mat, vilket blir hans -vanligtvis- otroligt goda Lasagne som jag -vanligtvis- avgudar!
Pappa tror fortfarande att jag har lite feber och han vill att jag stannar hemma imorgon också. Det värsta är att då är han också hemma. Då blir det allt det där gulligullandet med att jag är den stackars lilla sjuka tjejen som han alltid ska se till att mår bra. Men jag förstår i alla fall varför.

_______________________________________________________________________________________________

Så nu i allt detta "jag vet inte vad jag ska göra" har jag letat upp lite gamla bilder och gjort om de lite snabbt och enkelt på PhotoShop.


Den här bilden är från när jag, Vilma och Kristina flummade sönder en gång efter skolan, haha. Vi satte på mig min tubsjal och mina vantar på mitt huvud så att jag knappt såg och liknar ett skumt missfoster. Haha, underbara minnen <3 (Första gången jag gör ett hjärta på denna blogg, va?)
Det jag gjort är då att jag enkelt ramat in bakrunden och gjort den svartvit, enkelt va? Japp


Det här är den andra PhotoShopen jag gjorde, och den blev otroligt dålig (ser ni den rosa lilla randen längst ner på bilden?)! Haha, men jag gillar den ändå. Det enda jag gjort här är då att jag lagt in en bild i bakgrunden, klippt ut mig själv och klistrat in mig. Vad tycks? Vilken var bäst, den enkla svartvita eller djungeln?

Kram på er


ÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ LEDSEN!!!

Helt jävla fucking underbar film! 528/5, helt klart. Jag började (som vanligt) störtgrina för att den var så himla sorglig. För de som vill höra tänker jag nu berätta hela storyn (börjar, mitten, slut) för er. För de som inte vill höra slutet gör jag en markering där man borde sluta läsa. ÄLSKAR DENNA FILM!


Trailer

För 10 år sen var det en 11-årig flicka vid namn Ally som var ute sent med sin mamma. De skulle ta tunnelbanan hem, när det helt plötsligt kommer rånare för att råna mamman. Mamman blev sedan skjuten i bröstet och dog. Hennes pappa, som var polis, kom för att hämta upp henne, gråtandes i hans famn bärdes hon hem.

En desperat vuxen , Tyler (Robert Pattinson) man som har haft problem nästan hela livet, en pappa som inte bryr sig om något, en lillasyrra som blir mobbad, och en bror som tog livet av sig genom hängning. Tyler har flyttat hemifrån och bor i en sunkig lägenhet med rumskamraten Aidan (Tate Ellington). De super och röker och "raggar tjejer". Men Tyler blir inte direkt lyckligare.
En kväll blir de fulla, och Tyler försöker stoppa en gängbråk på gatan. Han blir nerslagen och Aidan försöker hjälpa honom. Polisen kommer för att stoppa och de 4 killarna som bråkade blir arresterade. Men Tyler försöker lägga sig i och försöker berätta för en av poliserna, Neil (Chris Cooper) att 2 av killarna bara gick oskyldigt över gatan när de andra började mucka gräl (
:P bra ordval av mig). Tyler tar tag i polisens axel när polisen försöker gå iväg och T blir nerslagen igen. Men hans rika kontorspappa Charles (Pierce Brosnan) köper ut honom ur fängelset.

Senare upptäcker Aidan att Neil som slog ner Tyler har en dotter, Ally (Emilie de Ravin). Aidan kommer då på att Tyler kan flirta med Ally, bli ihop med henne (ha du vet vad och så) och sen dumpa henne för att hämnas på polisen. Tyler vill inte göra detta men blir till slut tvingad av Aiden. Tyler säger hej till Ally och bjuder ut henne på middag. Så småningom blir de kära på riktigt, men allting krånglar sig och både Tyler och Ally har hemligheter.
(Om du inte vill höra hela storyn, utan bara vad filmen handlar om, bör du sluta läsa här)

När Ally råkar bli full hemma hos Tyler och Aidan och somnar hemma hos de, blir Neil jätteorolig. När hon kommer hem dagen efter blir det bråk och pappan får till slut en reflex och klappar till henne. Då sticker hon och flyttar hem till Tyler. Tyler börjar må bättre och de börjar erkänna saker för varandra.

Samtidigt som Tylers lillasyster Caroline (Ruby Jerins) blir mobbad i skolan, blir hon även utvald till en konstnärskola. För att visa vad hon kan ska hon ha en utställning. Tylers mamma Diane (Lena Olin) blir rädd att Charles inte kommer att komma. Men Tyler lovar att fixa det. Han bjuder ut sin far Charles på middag innan utställningen "för att få visa upp sin nya tjej Ally". Men efteråt säger Charles att han måste tillbaka till kontoret. Tyler blir jättearg och går sin väg på direkten. På utställningen kommer såklart inte pappan och Caroline blir jätteledsen och allt hon vill då är att åka hem. Tyler blir bara surare på Charles och river ut teckingen som Caroline gjorde åt honom. Han cyklar dit och bara rusar in på Charles möte och börjar skrika och anklaga honom. När Charles sedan säger att det här mötet är jätteviktigt blir Tyler bara surare. Han skriker ut en mening som lyder såhär (ungefär): "Du kommer få alla dina barn att vilja hänga sig själva!" Charles blir sur och börjar även skrika på sin son. Det uppstår nästan ett bråk, men alla som är med på mötet stoppar det, och Tyler släpas ut därifrån.

Ally, Tyler och Aidan har rest bort ett kort tag och när de kommer hem vill Aidan visa Ally att han har legat med en eskimå. De två sticker iväg till biblioteket medan Tyler går hem själv. När Tyler kommer hem upptäcker han att Neil sitter på hans säng. Det uppstår bråk om vad Tyler har gjort mot Ally. Till slut erkänner Tyler att han först bara gjorde det för ett vad. Neil blir piss-sur och attackerar Tyler och nästan stryper honom tills döds. När sedan Ally kommer hem berättar Tyler att han kände hennes pappa och att såret över hans öga var från hennes pappa. Han berättar att han blev arresterad av Neil p.g.a gängbråket och Ally blir jätteledsen och lämnar honom för att åter bo hos sin pappa.

Samtidigt har en tjej i Carolines klass en födelsedags-kalas. Caroline blir mobbad där och de klipper av en bit av hennes hår. Nästa skoldag följer Tyler med Caroline till skolan för att se till att allt är bra. Då har Caroline klippt en kort frisyr, p.g.a att halva håret var borta. Det första de andra tjejerna påpekar i klassrummet är henne nya "fula" frisyr och skrattar åt henne. Tyler blir sur för hur de behandlar hans syster, och han springer och rycker till i tjejen som börjades bänk. Han fortsätter att dra i det så att tjejen nästan ramlar. Sen tar han brandskummet och kastar det igenom förnstret på klassrumsdörren. Han hamnar i fängelse igen, och Charles köper ut honom.

Aidan övertalar Ally att komma tillbaka och Tyler och Ally blir ihop igen. Charles har börjat förstå saker och ting, och Tyler och han ska mötas upp för att prata på hans kontor. Men Charles säger till Tyler att hon kommer bli sen för att han skjutsar Caroline till skolan. Under tiden väntar Tyler på Charles kontor. Han kollar på Charles dator och ser ett bildspel från familjen när de var mindre. Han ser honom leka med sin avlidne bror Michael. Han går till fönstret och kollar ut. Och då tar han beslutet.

Man ser Diane gå ut från sitt hus och följa efter en flock människor som är på väg mot Charles höghus-kontor. Man får se poliser stå nedanför och en flock med människor. Ally och Aidan som springer upp på takterrasen av kontoret, och Ally håller händerna för munnen som ett "nej det kan inte vara sant!" Sedan får man se Caroline komma gråtandes ut från skolan.
Sen en blick in i framtiden. Ally krama sin pappa, gråtandes. Aidan sitta på samma lektion som Tyler gått på, gråtandes. Sen får man se Caroline lämna blommor på en gravsten. På gravstenen står det Tyler Hawkins. Sen ser man familjen stå och gråta framför gravstenen. Det sista man ser är Ally på en tunnelbane-station, samma som hon senaste gången var på när hon var 11. Hon vågar äntligen åka tunnelbana igen.


Oj xD Upptäckte att det blev ganska långt... Men för den som orkar läsa hela storyn, så varsegoda! JAG BÖRJADE FAN STÖRTGRIIIIIINA PÅ SLUTET! HAN ÄR FÖÖÖR HEEET OCH OSKYLDIG!!! I alla fall, sevärd film, absolut ett måste! Berör ditt hjärta stort, och får dig att se problemet många har...



xoxo


Måste bara visa innan jag äter ;)

Jag har helt fastnat för en låt. Skulle så vilja dansa till den på dansen!



Commander - Kelly Rowland

Det är riktigt house musik, och perfekt att dansa till också. Gillar musikvideon också. Förutom att David Guetta är ganska töntig ;P Men jag älskar det här med Red vs Black.
Så ni vet finns den även på min lilla rosa iPod till höger ----------------------------------------->
Under om och över sök i bloggen. Där kan ni ju också hitta andra låtar som ligger på topp hos mig nu! Ska uppdatera iPoden senare idag, finns en massa mer låtar som jag är galen i just nu! Lyssna, lyssna, lyssna!

Kramis på er


10.30, Skumma ljud?

Gud vad jag måste vara trött och ha huvudvärk. Har trott ända sen jag vaknat att det har kommit massa skumma ljud då och då... Jag MÅSTE verkligen vara sjuk!

Nu på morgonen har jag i alla fall surfat lite på nätet, läst några bloggar (den här, den här och den här). Den sista (JustVendela) tycker jag är helt underbar! Hon har grymt bra stil, och kan nästan allt om mode. Och var får man så snygga kläder ifrån? Liksom... hur har man råd också? Japp, avis e jag ;) OCH GUD JAG VILL BARA HA HENNES GARDEROOOOB! Give it to me, typ now!

Nu ska jag snart gå ner och äta frukost, om jag nu får i mig den. Men jag tror jag är på bättringsvägen, för jag känner mig hungrig! Vilket jag oftast inte gör när jag är sjuk. Thumbs up! Pallar verkligen inte vara sjuk, så himla jobbigt. Man känner sig hjälplös, och jag totalt hatar när föräldrarna kommer och "Men gud hur mår du? Stackars älskling! Drick så mycket du bara kan och försök att äta! Ååh, jag älskar dig! Stackarn..." Och när de upprepar och tror att man mår dåligare än vad man egentligen gör, och de försöker tvinga i en de där huvudvärktabletterna (ännu värre för mig, kan inte svälja tabletter så får såna där brustabletter som smakar skit!). Usch, plåga. Sen säger de åt en att sova och vila så mycket som möjligt, men liksom. Hur ska jag kunna sova när de sitter där bredvid en och pratar med en och klappar en på kinden? Jag blir galen! Tur att man får vara ensam hemma på dagarna, när föräldrarna måste jobba.

Men efter frukosten så ska jag sätta på Remember Me. Den verkar så otroligt bra, och jag bara längtar. Dessutom är Robert Pattionson så grymt het! Skriver om hur den var efteråt. Gör en liten recension om man säger så :)

_______________________________________________________________________________________________



Skulle egentligen lägga upp en bild på min lilla mys-outfit för idag, men internet går så segt att den inte ens vill ladda upp en bild i inlägget. Får bli lite senare!

xoxo


Oooont i maagen!

Återigen: Usch! Mår fortfarande dåligt, och har även ont i magen :(.

Jag släpade mig med pappa till centrum och hyrde 2 filmer, Have You Heard About the Morgans? och Remember Me. Jag startade Morgans-filme direkt när jag kom hem och har legat och myst i soffan med äppeljuice. Den var inte så bra som jag hade väntat mig, men helt okej. Trodde den skulle vara roligare, men men. Bra ändå.
Till middag var det kyckling och ris, men jag tvingade i mig det. Och jag blir hemma imorgon igen. Och troligtvis på Fredag också. Lite synd för annars hade jag fått reda på hur det gick på tyska provet imorgon! Och så saknar man ju sina kompisar också! Men ja, ja. Det finns inget man kan göra. Ich habe fieber unt ich bin erkältet... (Jag har feber och jag är förkyld). Eller njaa, pappa tror att jag har feber, men vi har inte tagit tempen. Men troligtvis, eftersom jag har huvudvärk, hostar, nyser, snörvlar, inte har aptit, fryser men svettas och är småvarm. Finns det nått mer sätt att utgöra att jag har feber?

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Egentligen hade jag velat lega i sängen och somna in till Remember Me, men det är för sent och jag är för trött. Ser den imorgon i stället.


Och nu för att inte tråka ut er helt så tänker jag lägga upp en random bild som inte alls har till ämnet att göra. Vet att vissa tycker att saker blir roligare med bilder ;) (Eller så kanske jag lägger upp det här för att tråka ut er? Ja, det stämmer nog...)


En teckning jag gjort. Blev ganska nöjd, faktiskt. Ritade av en bild på Veronica Maggio, men hon ser betydligt mer arg ut på min teckning. På den riktiga är hon ganska känslolös.


Här är den riktiga. Eller, hon kanske ser lite rädd ut? Jaja, de blev ganska annorlunda ändå. Handen ser lite knajstaj ut på min tecking, men palla ändra xD

Men godnatt på er alla läsare, och sov sött!


3 timmars TV-tittade och en hemsk huvudvärk...

Usch fy fan vad huvudet värker! Jag kan forfarande knappt prata och är så grymt trött. Åh, vad jag hatar att vara sjuk!
Men jag har i alla fall suttit och kollat på TV i 3½ (ungefär) nu. Först kollade jag på slutet av Extreme Home Makeover, sen var det Americas Next Top Model 8, sen 2 avsnitt the Simpsons och sen kollade jag på halva Lyxfällan. Alla programmen var bra förutom det sista då. Kollade bara på det för att jag inte haft nått att göra. Kunde inte äta frukost, så jag hällde bara lite fil i den, skvalpade runt det och sköljde det, för att få det att se ut som jag ätit. Pappa måste ändå tro att jag ätit ;) . Pappa kom hem 3 och jag har fått bullar och cola, mums. Även fast det inte smakar så gott när man är sjuk. Och vanligtvis skulle jag ha svept colan på typ 5 sekunder, men nu tvingade jag i mig den i en hel timme. Det är ju så bra att få mycket dricka när man är sjuk, även om vatten kanske är bäst.



Nu ska jag snart släpa mig iväg med pappa och hyra film, så att jag har någonting att göra sen. Hoppas jag hittar nått bra. Är otroligt petig med filmer och böcker, minsta lilla fel och jag dissar den direkt. Men, jaja. Jag tar vad jag hittar, och hittar vad som finns. I värsta fall får jag väl bara slumpmässigt välja film i butiken eller ta något jag har hemma, som jag redan har sett. Kanske man ska se Sleepy Hollow igen? Det var ganska länge sen, men har ändå sett den 3-4 gånger och kan precis vad som ska hända och de flesta (och bästa) replikerna. Fast man kanske inte ska se en blodig film (inte för att Sleepy Hollow är värst blodig, men lite blod är det ju ändå) när man är sjuk? Man blir ju lätt äcklad av nästan vad som helst... Ok, nu ska jag inte tråka ut er om min filmväljande.

Kram Kram


Varför finns förkylning?

Jag bara hostar, nyser, snörvlar, snyter och jag kan knappt prata! JÄVLA PISS! Jag kände mig dålig redan igår, men jag klagade ganska mycket, men sket i att säga till en lärare ändå. Jag tror alla tyckte jag var ganska jobbig, men man är så i den här åldern. Och det hatar jag ännu mer än att vara förkyld.
P.g.a den här åldern då var jag och Kristina skitsura på varandra helt utan anledning. Vi svarade varandra med dryga kommentarer hela tiden och ville aldrig lyssna på den andre. Och nu ska jag berätta om en konversation på en lunch när både Vilmas och min iPod Nano helt slutat fungera, även om båda hade fullt på morgonen:

Kristina satt och lyssnade på sin iPod Touch. Hon och Vilma skrattade lite åt en Black Eyed Peas - låt. Jag fattade ingenting eftersom de hade en varsin lur från Kristinas iPod, och jag var trött och hade för ont i huvudet för att fråga.
Sen startade jag bråket.
Jag: Black Eyed Peas suger. (Observera att jag inte tycker det i verkligheten. Jag tycker de är OK. Jag var bara trött och ville ha uppmärkssamhet, vilket jag alltid vill ha när jag är trött)
Kristina: LINNEA! Du behöver inte säga att de suger, för jag kanske tycker de är bra! Förresten är de mycket bättre än de där håriga, gamla, äckliga gubbarna du lyssnar på!
Linnea: Nej, men förlåt då för att jag inte gillar de! Och de är INTE håriga gamla gubbar! De är ÄKTA musik!
Kristina: Du får tycka vad du vill, men du behöver inte alltid säga det högt!
Linnea: Så det var inte du som sa förrut att Robert Pattinson sög när jag lyssnade på honom? Är inte det sam...
Kristina: Ja men, det var ju då!
Kristina ingnorerar min nästa fråga för att hon inte orkar bråka och jag börjar skrika på henne om att jag alltid blir ignorerad. Sen satt jag resten av lektionen och gjorde ingenting, förrutom att tänka massa skit om typ alla tjejer i klassen som jag verkligen inte menade!

HAHAHAHA! Detta är något både jag och Kristina skrattar åt. Och vi båda förstår hur löjliga vi är när vi bråkar. Som vi gör ganska ofta nu för tiden.


Ja, nu har jag ju inte bloggat på så länge, så jag tänkte berätta kort om helgen.
Jag och Vilma sov över hos Kristina på Lördag till Söndag och vi hade grymt kul, bortsett från de tråkiga stunderna, haha. Vi tänkte spela in början på vår egna version av Twilight, men det blev för mycket bråk. Till slut låste Kristina in sig på toaletten, och jag försökte få ut henne genom I Rymden Finns Inga Känslor-taktiken. (I filmen har ju Simon asbergers syndrom, och han gömmer sig i en tunna när han blir sur/ledsen eller vill vara ifred. I tunnan finns massa självlysande stjärnor, och Simon säger då att han är i rymden och att tunnan är hans rymdfarkost. Taktiken är då att hans bror Sam kommer fram till tunnan och säger Chhhhh... Earth to Simon, Earth to Simon. Are you there. Over. Chhhhh. Och upprepar massa sånt här tills han kommer ut. Jag testade på Kristina i hopp om att hon skulle skratta, men jag fick henne bara att känna sig dum i huvudet.) När taktiken inte  funkade blev jag piss-sur och gick in på Kristinas rum och satte mig på hennes kontorstol med fötterna på piano-stolen och hade en chips-skål i mitt knä. JAg åt upp typ hela skåle (xD). När Vilma kom in efter ett försök sa hon: Jahapp, det här var ju kul. Asså, jag hade längtat efter det här och nu är ju allt bara förstört! Varför kan hon inte bara rita Charlie-mustaschen och så kan vi spela in!
Jag muttrade lite surt och stoppade in ännu en näve i munnen. När Vilma försökte ta chips så bara skrek jag att de var mina. Haha, till slut blev det ingen Twilight-film utan vi blev helt jävla flummiga och rullade runt i madrasser på golvet och skrek. Sen körde vi anden i glaset till klockan halv 5 och sen somnade vi in till Sex and the City.

Inte mer att säga just nu. Sitter hemma och har sovit fram till 12.30. Ska snart äta frukost vid soffan och kolla på TV. Om det inte finns nått bra kollar jag på datorn, antingen film eller TV-serie. Antingen så kollar jag på en hemsida på internet som jag rekommenderar. Där finns de flesta Amerikanska TV-serier och filmer helt gratis. OCh de har letat upp klipp få olika video-sidor, som t.ex YouTube, men om det jag vill se går för segt eller inte finns där laddar jag väl ner nått. Eller så kan jag se på Kick-Ass igen, som jag redan har på datorn? Ja, vi får väl se. Berättar svaret sen :)




Såhär ser man då ut idag. En liten mysoufit bara.
Adidas-jacka - Intersport (Finns på nästan varenda sportbutik) 700 kr, men just nu är det rea på Adidas-jackor utan tryck på ryggen, 250kr. Jag ville däremot ha med tryck.
Svart linne - Gina Tricot 199kr
Mjukisbyxor - Intersport 299 kr

Inte mycket mer att säga. På Fredag är det orientering i skolan, men tror inte att jag kommer. Ja, det var väl det...

Kram på er alla!













Nu kommer jag igång igen...

Jag har bara helt enkelt orkat blogga de här dagarna, har inte orkat eller haft tid. Jag har varit trött, ledsen, arg och sur. Jag har bråkat lite med både kompisar och mamma, och har haft svårt att sova. Den mesta tiden har jag lyssnat på musik och upptäckt lite nytt och extremt bra. Det är ett svensk band kallat Hoffmaestro som har en helt underbar låt, Highwayman.






Och så knarkar lyssnar jag extremt mycket på en låt med MIKA.


Kallad för Kick-Ass, och den är då skriven för just filmen Kick-Ass.


I Fredags gick jag på bio med Kristina. Vi skulle ha sett Vampyrer Suger, men eftersom den snart ska sluta visas så fanns den bara på en biograf fööör långt bort. Så vi såg I Rymden Finns Inga Känslor istället. OCH DET ÄR EN SÅ JÄKLA BRA FILM! Jag började seriöst störtgråta i slutet, man förstår verkligen hur svårt det va att ha asberger syndrom eller ha en som bror. Men jag älskar Simon (han med asbergers), han är en så underbar person, smart och charmig även om han kan vara lite taskig och bara tänka på sig själv. Men han gillar ju bara inte förändringar. Jag lever mig verkligen in i denna film och det är en av de bästa filmer jag sett om jag ska vara ärlig. Man skrattgråter genom himla filmen och det är en stor rekomendation.

I Söndags tvingade jag med mamma, Felicia och hennes pappa (mammas pojkvän) Filip till att se I Rymden Finns Inga Känslor igen. JAg är så. OM jag ser en otroligt bra film vill jag bara se om den om och om igen. Det går inte att sluta vilja!

Såklart var jag ju på då också. Vi jobbade med improvisation, och vet ni? Läraren (Sara) lovade att hon skulle ta med sig scenkläder, kolla i Calle Flygares förråd och i sitt eget. OCh då nästa Söndag ska alla få prova de och vi ska göra en improvisationsteater utifrån kläderna vi har fått.

Skolan har varit som vanligt, antar jag och jag har inte så mycket mer att berätta. Så det var väl det!

Från mig alla, till er alla!



Ooopsi, fel mail.

Ja, förra inlägget skrev jag att ni gärna får skicka frågor till min mail för frågestunde. Upptäckte nu att jag gjort ett litet fel.

Förra inlägget:
[email protected]

Rätt:
[email protected]

Så skicka gärna på nytt om ni har skickat, så får ni svar så snart som möjligt!

Kram


Frågestund!

Jag försöker en gång till... Frågestund?

Skicka bara till min mail om du har några frågor:

[email protected]

Denna gång hoppas jag att jag får svar...

Kram kram


Jordnötssmör och studmatta!

Idag i skolan var det väl najsigt. Nu har de som missat inlägget om att jag vill byta klass, eller de som inte läser min blogg, också får reda på det. Men jag är helt bestämd om att jag vill byta klass nu, får se om jag vågar prata med pappa om det. Det känns ju så mycket enklare att prata med sin mamma, men jag är inte hos henne förän på Lördag. Vi får se, och själklart skriver jag här när jag pratat med mamma/pappa.
Men det är ganska jobbigt för vi ska göra ett projekt i klassen, alla andra klasser gör det däremot också. Vi är uppdelade i fem grupper i klassen och varje grupp har ett eget område på jorden. Polarområdet, Savann/Stäpp, Barrskog, Regnskog och min grupp, öken. Det är så himla tråkigt och nu var jag tvungen att ta hem för att skriva rent på datorn! OCH JAG PALLAR INTE! Fast jag måste, så jag gör det väl snart... Om jga inte kan slavarbeta min brorsa till att göra det :P

Efter skolan idag gick jag en kortis till Lina och hoppade studmatta med henne och hennes lillebror. Det var jättekul, men jag kunde inte stanna så länge för fina Lina hade dans. Men då gick jag ner till centrum och lämnade tillbaka en typ 6 dagars för sen ljudbok. Som tur var var den inte reserverad. Men sen skulle jag köpa nya guld och silver pennor på bokhandeln men de var slut :(

Nu hemma har jag övat på piano och ska precis rita. Sen har jag ätit mackor med jordnötssmör, så himla gott. Och ikväll till middag blir det Spagetthi Carbonara och så ska vi baka American Cheesecake. Har smakat AC en gång för typ 3 år sen, då gillade jag det inte. Så man får väl se ikväll, desutom var det en annan sorts AC vi ska baka ikväll. Däremot ska jag bara ta en pyttebit om jag gillar, känner mig uppstoppad och fet xD

Kram på er alla!


Ny blogg? Ja

www.lilyme.blogg.se är NERLAGD!!!

Den kommer fortfarande finnas att kolla på, men jag totalt hatar namnet Lily, som jag älskade förut, så jag bytte blogg helt. Tror inte att det går att ändra namnet på den andra bloggen. Men här är då en helt ny och fin blogg som jag kommer skriva allt i från och med nu!

Kramis!


RSS 2.0