I'm to lazy too do this, but I do it anyways

Jag är för lat för att blogga men när jag väl bloggar kan jag inte sluta blogga! Just keep the faith!

Så, jag har haft en smullpackad vecka med en massa skoj! Okej, där lät jag skum. Men det har varit kul hela veckan ut, och det verkar som om jag ska komma i kontakt med gamla kontakter igen. We'll see where it goes...

Så nu sitter jag och drömmer mig bort i kärlekens och Moonbootsens värld, mmm... Och sen så längtar man ju till Måndag också! Klassen ska till Gamla Stan för julmarknad, och inte bara det! Mina underbara vänners klass och vår klass ska åka tillsammans! Jippiii! Fin liten brunhårig flicka vara lycklig nu! Så jag ska hitta lite julklappar till familjen (hoppas jag hittar de där jävla Frank Zappa-strumporna jag drömt om, som jag inte ens vet om de finns eller ej) och även julhandla till en väldigt särskild person. Juste, MIG MIG OCH BARA MIG! Mohaha. Lärarna kommer dela in oss i grupper så att ingen hamnar ensam, så det blir spännande att se vem jag hamnar med. Men då kommer vi gå och köpa oss en lunch någonstans och antagligen stanna kvar i stan efter att vi slutar, enligt mina planer i alla fall. Och i helgen då? Full rulle, dansshowerna ska ju vara då! Redan imorgon börjar det med repetition i Torsvik, och sen showerna både Lördag och Söndag. Och sen förhoppningsvis kommer jag att åka och gymma med Kristina och Vilma och även klippa mig! Funderar på lugg, whatcha think? De flesta säger NEEEEEEEEEEJ du passar så bra i din nuuuuvarandeeee friiisyyyr! MEN JAG HATAR MIN FUCKING NUVARANDE FRISYR! Uuuuuh, andas... Ah, vi får se!



Vilken väljer man (om man är tvungen) av de här? 2:an (Bruna, platta, medellånga) eller 3:an (krullruffset, ganska gulligt ändå) HAHA, vad föredrar ni?



Här är min önskelista, eller en förkortad version. Några av de sakerna jag vill ha, men vissa grejor jag verkligen itne kommer få!

1. Först på listan är ju defenetift mina fina MoonBoots Elite White! Syns inte så bra men sök på Google!
2. Chanel no.5, världens mest sålda parfym. Mest för flaskan och samlingen av alla mina parfymer, haha. Har aldrig ens luktat på den! Men åååh, nån gång sak jag ha den!
3. Michael Jackson's självbiografi Moonwalker. Egentligen har jag den, men den är helt förstörd och utsliten efter att jag lånade ut den. Mindre bra fördel med att inte kunna säga nej, men gott skick var den inte i efter att ha varit utan den i ett år... Nej, så behandlar man andras grejor.
4. MACBOOK! Jag hatar Windows, det är värdelöst och bara pajar! Som man säger Once you used Mac, you never go back! OCh det är så sant, har provat mammas och pappas och jag är död!
5. En OnePiece Jumpsuit! Så snygga och så mysiga! Jag älskar den randiga på bilden.
6. H&M Presentkort på 500kr. Jag, Freddy och Sofie ska vintershoppa på lovet för att sedan komma till skolan med nya kläder! Mysigt.
7. iPhone 4 skal. Inte de på bilden just, men nått snyggt. Än vet jag inte vet! Just nu har jag ju ett genomskynligt, vilket är ganska bra eftersom jag gillar iPhonen som den är. Men jag vill ha något snyggt att byta mellan.
Och till sist... 8. PENGAR! VEm kunde gissa det egentligen?

Någon gullig person får ju gärna köpa något av detta till mig. Spelar inte roll vem det är! Är du kanske kär i mig... ? Köp nått gulligt så blir jag glad ;)

xoxo





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0